Zomergeschenken 2019; de tips!

Bijna vakantie! Geniet van het geluid van de golven, de zeemeeuwen en de zon. We hebben al mogen genieten van veel zonuren in Nederland. Terrassen zijn al drukbezocht en we hebben al volop genoten van de stranden. Maar wat is er nu hip en trendy deze zomer en welke plek is het leukst? Wij geven jou dé zomertips 2019 voor perfecte zomergeschenken.

Mocktail

Hip, trendy, lekker en verantwoord. Dé cocktail zonder alcohol. Jij bent de BOB na een dagje terras zitten en hebt genoten van een heerlijk verkoelend drankje. De Finley mojito’s zijn niet aan te slepen. 2 halve schijfjes citroen erbij, ijsblokjes, muntblaadjes… hmmm, waar proost jij op?

Zonnebrillen en zonnebrand als giveaway?

Je ziet ze overal voorbij komen, de zonnebrillen. Op een druk terras of op het strand, waar je ook bent een zonnebril ontbreekt bij niemand. Zeg nu zelf, het kijkt ook veel prettiger met zonnebril op. Deze zomer kan alles. Kleurrijk, de cateye zonnebril, rechthoekige zonnebril of de vertrouwde pilotenzonnebril. Gevarieerd met gekleurde glazen of aangepaste neusbruggen. Dit jaar kun je alle kanten op.
Extra leuk is een zonnebril bedrukt met logo. Als giveaway bij jouw strandtent of tijdens een festival. Succes gegarandeerd.

Een andere topper is zonnebrand. Veelgebruikt en een gewild item. Bedrukt met logo een toffe giveaway.

3x strand in Nederland

Met mooi weer naar het strand. Met het gezin, de hond of gewoon lekker alleen. Welke stranden kun je nu het beste bezoeken?

Voor ieder wat wils: Schiermonnikoog
Het breedste strand van Europa is op Schiermonnikoog. Je vind hier niet alleen een mooi uitgerekt zandstrand, maar ook veel kleine duinen met een diversiteit aan plantbegroeiing. Neem de bolderkar mee, vul hem met lekkers (en vergeet de kinderen niet) en geniet van een mooie wandeling. Dit strand heeft voor ieder wat wils!

Watersporten: Bergen aan zee
Raften, (kite)surfen of gewoon zwemmen; in Bergen aan zee zit je altijd goed. Maak een actieve wandeling langs het 3km lange en schone strand en ervaar de gemoedelijke sfeer.

Met de hond: Wassenaar
Neem de hond mee! Naast de fiets met wat koeler weer of voor een fijne wandeling door het duingebied. Samen met de hond kom je lekker tot rust in Wassenaar.

Of je nu het strand of terras op gaat. Met bovenstaande tips ben je verzekerd van een fantastische dag. Wij nemen vandaag een slipperdag, en jij?