Wintergeschenken

Het eindejaar is in zicht en veel van de kerstpakketten zijn al bij onze klanten binnen. Maak jij er een leuk geefmoment van? Veel klanten geven dit jaar een nieuwjaarsborrel of maken er een feestje van om het speciale jaar 2020 in te luiden. Tijdens deze gelegenheid is het moment om er een leuke attentie bij te geven. Hierbij denk je aan een fles wijn of champagne in een mooie geschenkverpakking. Maar wat te denken van een nieuwjaargeschenk of een champagne met eigen etiket. Bij ons is er volop keus waarbij jij ook na de kerstperiode de ontvangers kunt verrassen. Verras de ontvanger met feestelijke sterretjes of heerlijke Tiny Tony’s. Geschikt om te geven met Kerst, Nieuwjaar of eigenlijk ieder feestelijk moment aan het einde van het jaar of het begin van het nieuwe jaar.

Winterse promotie

Het begin van het nieuwe jaar is veelal een periode van stilte waarin cursussen en beurzen zijn. Sta met jouw bedrijf in de picture en geef een wintergeschenk cadeau. Wintergeschenken zijn er in vele vormen, diversen prijscategorieën en mogelijkheden. Wij stellen zonder problemen een mooi custom made geschenk voor jou samen of je kiest uit één van de bestaande pakketten. Laat je verrassen door de winterse promotiemogelijkheden en verblijd de ontvanger met een warme muts of een ijskrabber voorzien van jouw logo. Niets is zo veranderlijk als het weer, maar met de juiste geschenken ga jij goed voorbereid op pad.

Denk hierbij ook eens in wat het effect kan zijn van een mailing. Natuurlijk wordt jouw envelop geopend zodra duidelijk is dat er iets in zit. Onderzoek heeft al vaker uitgewezen dat de openratio van een envelop met “bobbel” vele malen groter is. Zodra de inhoud functioneel en gewild is blijft deze zeker onder de aandacht bij de ontvanger. Ook pakketjes passen door de brievenbus. Een ski pakket of een anti griep pakket. Reclame maken voor jouw bedrijf kan op veel manieren. Maar ook mensen bedanken voor hun inzet of een hart onder de riem steken met een gaaf geschenk om het nieuwe jaar goed te beginnen.

2020 wordt een bijzonder jaar waarin ook binnen relatiegeschenken en weer veel nieuwe trends zullen volgen. Wij houden jou graag op de hoogte van de nieuwe trends die verkrijgbaar zijn binnen ons assortiment. Benieuwd wat 2020 ons als jaar brengt? Wij hebben een paar bijzondere momenten voor je in kaart gebracht.

  • Het is een schrikkeljaar
  • De Olympische spelen vinden plaats in Tokio
  • EK 2020 wordt gehouden in twaalf verschillende landen
  • Het Eurovisie Songfestival vindt in Nederland plaats
  • Er wordt weer een F1-race op circuit Zandvoort gehouden

Voor nu willen wij iedereen bedanken voor de fijne samenwerking. We wensen je fijne dagen!