De kracht van RITUALS

We hebben het allemaal wel in huis staan. Producten zoals: doucheschuim, doucheolie, badschuim, badolie of scrub van Rituals. We hebben al deze producten ondertussen omarmt en toegelaten in ons huis. Hoe komt het toch dat iedereen lyrisch is over dit merk? Wat is de boodschap en wat wil Rituals uitstralen? Hoeveel mensen zullen tijdens Sinterklaas en Kerst een producten of geschenksets van dit merk krijgen? Is het goede public relations en marketing of zit het in de producten van Rituals? In deze blog geven wij een antwoord te op de vraag waarom iedereen graag deze producten weggeeft en ontvangt.

Wat wil Rituals uitstralen en wat is de boodschap?

Een druk leven, we hebben er allemaal mee te maken en we lopen er allemaal tegen aan. Volle agenda’s, afspraken, taken en andere verplichtingen die ons leven bepalen. We zijn druk met ons werk, vrienden en familie. Wanneer kijk jij om je heen en zie jij de mooie dingen om je heen?

“We’re not here to sell you beauty, we are here to make you feel good.”

Raymond Cloosterman, oprichter en CEO Rituals

Je ogen opendoen voor de prachtige dingen om ons heen. Neem is een keer tijd voor jezelf en ontspan en geniet van de mooie dingen om je heen. Rituals helpt je te realiseren hoe mooi het leven is. Rituals wil jou helpen dat te beleven. Door het mooiste uit de kleinste dingen van deze wereld te halen, doorbreek je de dagelijkse beslommeringen en routines. Door kleine handelingen te verrichten kan het leven veel mooier gemaakt worden dan deze is.

Wat is de kracht van Rituals?

Rituals is er altijd en overal, op ieder moment van de dag. De kleine routines die dag in, dag uit over het hoofd worden gezien, kunnen opnieuw ontdekt worden. De producten helpen je bij onder andere; het beleven van deze momenten en herinneren jou eraan om een stap terug te doen en genieten van de dingen om je heen. Geluk vinden in de kleine dingen in jouw leven. Dat kan zijn door een bad te nemen of door een bepaalde sfeer in huis te creëren met speciale geuren en parfums uit Azië.

We believe happiness can be found in the smallest of things. It is our passion to transform your everyday routines into more meaningful rituals…

Filosofie Rituals

De producten van Rituals worden geïnspireerd door de oude kennis en tradities uit de verschillende culturen in Azië en creëren de body- en homeproducten. De geuren worden door de beste parfumeurs ontworpen en samengesteld en zorgen ervoor dat je leven verrijkt wordt.

‘Best groeiend bedrijf 2016’

In 2016 won Rituals de prijs ‘best groeiend bedrijf van 2016’ en behaalde het jaar ervoor een omzet van 283 miljoen. De organisatie is ondertussen actief in 26 landen met onder andere 500 winkels en 1800 shops-in-shops. Daarnaast blijft het cosmetica- bedrijf flink groeien, zo kwamen er dit jaar nog eens twee winkels per week en drie tot vier shop-in-shopvestigingen bij.

Het ideale weggevertje tijdens feestelijke momenten

Adventskalender rituals

Of er nu iemand jarig is, het bijna kerst is, het bijna 5 december is en Sinterklaas er is, of dat het bijna Pasen is? Het maakt niet uit. De cadeaupakketten en geschenksets van Rituals zijn altijd een goede weg-gever bij feestelijke momenten. Of u nu opzoek bent naar een kerstpakket, sinterklaaspakket of paaspakket. Door de beschikbare verschillende lijnen, zit er altijd een geschikt pakket tussen voor welke gebeurtenis dan ook. Laat uw relaties of personeel even een stap terug doen, en de mooie dingen laten ervaren met deze body- en homeproducten. Of het nou de periode voor Advent is, met bijvoorbeeld een leuke Adventskalender, of dat er iemand jarig is? Door de verschillende lijnen is er keuze genoeg.

Brievenbusgeschikte Ritualsgeschenken

Verzend u bijvoorbeeld lieve rond Kerst, Sinterklaas of Pasen Rituals geschenken naar uw klanten en/of relaties? Geen probleem! Met het brievenbusgeschikte Ritualsgeschenksets zorgt u ervoor dat de cadeaupakket direct verstuurd worden en bij uw relaties of personeel op de mat vallen. Dat betekend dat wij uw werk uit handen nemen. U verstuurd de gegevens van de ontvangers in een Excel-bestand en wij zorgen ervoor dat de Rituals geschenken geleverd worden. Simpeler kan bijna niet! Laat relaties en personeel uit de kleinste dingen het maximale halen door een geschenkset te geven.

 

rituals geschenksets

Liever Body- en homeproducten van JANZEN? Klik dan hier voor het kerstpakket man of vrouw.