Trend kerstpakketten 2018

Kerstpakketten 2018, we gaan graag met de trend mee. Te beginnen met de vraag; is een kerstpakket nog wel zo 2018 als wij denken? Het antwoord is ja. Waar je ook voor kiest dit jaar, het is de mooiste tijd en daar wil men graag een extra attentie bij. Uit recente onderzoeken is gebleken, dat mensen zich gewaardeerd voelen met een kerstpakket. Sommige onder ons raken zelfs gedemotiveerd bij het uitblijven van een kerstpakket.  Dat laatste helpen wij je voorkomen met de trend kerstpakketten 2018! In een eerder geschreven blog gaven wij uitleg waarom jij een kerstpakket moet schenken.

De trend

Iedereen kent het wel, het zoeken naar het juiste kerstpakket 2018 is ook dit jaar weer een hele klus. Aan een ieders wens voldoen, hoe doe je dat nou? Simpel, volg de trends! Scandinavisch, traditioneel, rustic en romantisch; dat zijn dé sleutelwoorden voor trendy kerstpakketten 2018. Uit ons onderzoek blijkt dat het merendeel unieke, trendy of traditionele artikelen wenst.
De perfecte combinatie is waardering voor de ontvanger met het geven van een kerstpakket en tegelijkertijd jouw naam in beeld brengen. Overdrijf dit laatste niet en jij wordt zeker gewaardeerd. Win-win dus! Als werkgever of relatie ken jij je personeel het beste. Waan je tussen het personeel of verplaats je in je relatie en maak een keuze voor het juiste kerstpakket 2018.

Geef jij een cadeaukaart of kerstpakket?

De vraag is niet, een cadeaukaart of kerstpakket maar denk eens aan de combinatie van beide. Combineer jouw kerstpakket of geschenk en voeg een VVV cadeaukaart toe aan jouw pakket of geschenk. Al vanaf 5 euro voeg jij een cadeaukaart toe. Leuk zal je denken, daar gaat mijn budget. Combineer daarom jouw budget, denk aan de waarde van je VVV cadeaukaart en haal deze waarde van het kerstpakkettenbudget af. Zo blijf jij binnen jouw budget en heb je een mooi combinatiepakket. Voor ieder wat wils!

Kerstpakketten en vergoeding, hoe zit dat nu?

Tot een aantal jaren terug werd een standaard kerstpakketten vergoeding toegekend. Tegenwoordig valt een kerstpakket binnen de werkkostenregeling. Als jij je aan de regels houdt, schenk jij jouw kerstpakket belastingvrij! Meer weten over de wkr-regeling en fiscaal aftrekbaarheid van kerstpakketten? Lees ons blog over de wkr-regeling.

Ben je benieuwd welke kerstpakketten er in ons assortiment zijn samengesteld? Bekijk dan hier onze website