Alles voor jouw fietsetappe!

De Tour de France is inmiddels in volle gang! Dat is u vast niet ontgaan. Maar liefst 198 renners, verdeeld over 22 teams, vechten in drie weken tijd uit wie de beste renner is op verschillende fronten. 15 Nederlanders vertegenwoordigen ons kikkerlandje in ’s werelds grootse wielerronde. Het belooft een spektakelstuk te worden en wat zou het mooi zijn als net bij de Giro d’Italia er nog meer Nederlandse overwinningen volgen! In deze blog leest u wat u nodig heeft voor uw eigen fietsetappes!

Nederland fietsland bij uitstek

Naast kaas en klompen is ook de fiets één van de grootste Nederlandse symbolen. Fietsen is naast lopen en praten iets wat we graag onder de knie hebben en het zit ons dan ook in de genen. Het is ook niet onverklaarbaar, aangezien we in Nederland meer fietsen tellen dan inwoners. Een ander leuk feitje: wanneer je alle Nederlandse fietspaden achter elkaar plakt, 35.000 km(!), kan je heen en weer fietsen naar Nieuw-Zeeland.

Dat we ons graag verplaatsen op onze motorloze tweewieler mag duidelijk zijn. En dat is natuurlijk ten goede voor de gezondheid, natuur en het verkeer. We gebruiken de fiets om ons te verplaatsen naar werk of school voor een ontspanningsritje, maar ook als racefiets om je na het neerzetten van een mooie tijd heel even een profwielrenner te voelen. Om uw eigen etappe te fietsen, of het volgen van de Tour allemaal wat makkelijker te maken, hebben wij een aantal tips voor u!

Wat heeft u nodig voor uw fietsetappe?

Houdt u van fietsen of bent u van plan om fietstochten te gaan maken? Met behulp van deze 5 tips worden deze fietsritten een succes. Met deze 5 tips bent u goed voorbereid en voorkomt u problemen.

1. Bidon

Als eerste natuurlijk de bidon, een noodzakelijk product voor uw fietstocht! Een topper is de Tacx Shiva bidon, een handige bidon met een krachtig design. Professionele wielerploegen als Europcar, Omega Pharma-Quick Step en Saxo-Tinkoff rijden met de Tacx Shiva bidon.

2. Zonnebril

(Race)fietsen doen we het liefst met een lekker zonnetje, een goede sportzonnebril is dan ook geen overbodige luxe. Naast de zon kunt u ook last hebben van vliegend gedierte of opspattend water en andere ongemakken tijdens uw etappe.

3. Poncho’s en paraplu’s

Als je vaak fietst, krijg je er regelmatig mee te maken: regen. Wielrenners ondervinden dat ook tijdens de Tour de France. Ook de supporters langs het parcours in Frankrijk krijgen te maken met Franse regenbuien, daarom voor de fietser en wielrenner een opvouwbare poncho. Voor de trouwe fans langs het parcours zijn er verschillende paraplu’s en poncho’s die zorgen voor bescherming tegen de regen. En voor de trouwste fans een paraplu met een strak design!

4. Activity tracker

De Activity tracker volgt uw activiteit. Of u nu een stevige fietsrit maakt, actief de Tour aan het volgen bent of even aan het genieten bent van een middagdutje. De Activity tracker geeft u inzicht in bijvoorbeeld slaaplengte en calorieverbruik. U kunt een bijbehorende app downloaden en vervolgens koppelen aan uw Activity tracker. In deze app kunt u de doelen stellen en prestaties bekijken! Een onmisbare gadget voor elke fietsactiviteit!

5. Gereedschapsset

Aan een fiets kan natuurlijk altijd wat mankeren. Een lekke band, ketting eraf of een trapper los. Elke Nederlander heeft er weleens mee te maken gehad. Dan is het wel zo prettig dat u een gereedschapssetje bij de hand heeft. Met het gereedschapsset komt u nooit meer voor verrassingen te staan. Het gereedschapsset bezit allerlei handige onderdelen waarmee u de problemen snel en makkelijk oplost.

Ook meer naamsbekendheid creëren? Laat uw fietsaccessoires bedrukken

U kunt deze artikelen weggeven als relatiegeschenk. Maar u kunt het nog persoonlijker en unieker maken door de verschillende fietsaccessoires te bedrukken met uw naam, logo of slogan. De ideale giveaway in de zomer is een fiets gadget. Simpelweg omdat er zomers veel gefietst wordt. Dit is dan ook de ideale manier om meer naamsbekendheid en reclame te creëren.

Tour bidon

Bekijk onze paasbrochure 2019