Speciaal voor jou – Valentijn relatiegeschenk

Valentijnsdag is niet meer een dag voor jou en je partner. Als we kijken wanneer deze dag commercieel werd, is dat eigenlijk al lang geleden. Dat deze dag nu perfect aansluit op de B2B markt is voor sommige wennen. Hoe pak je dat goed aan, zonder dat de ontvanger van mening is dat je hotel de botel bent?

Met Valentijnsdag doe jij iets: speciaal voor jou. Gewoon, omdat de ontvanger het verdiend om even in het zonnetje gezet te worden. Natuurlijk is de basis rood, hartjes en rozen. Hier kun je veel kanten mee op. Speciaal voor jou een leuke giveaway geeft je toch dat speciale gevoel. Fijne Valentijnsdag wensen we iedereen, met of zonder partner.  Hoe leuk is het als je post krijgt op 14 februari, onverwacht. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: het onverwachte geefmoment zorgt voor de beste herinnering en reacties. Dat is wat jij wilt, dat de ontvanger zich jou herinnert.

14 februari is dé perfecte dag om onder de aandacht te komen met jouw bedrijf. Een HARTelijk bedankje, een ValenTINY van Tony Chocolonely of een Fijne valentijnsdag. Welke HARTloper jij ook kiest, je zit altijd goed. Nieuw zijn onze Valentijnsproducten van Tony Chocolonely. Deze eerlijke chocolade is hip, lekker en verantwoord. Met aanschaf van ieder product steun jij 100% slaafvrije chocolade. Deze chocolade wil je niet delen, maar als je dat toch doet wil je zelf het grootste stuk. De Valentijnsreep van Tony heeft een hart in het midden en bevat ongelijke stukken daaromheen. De Tiny Tony kaartjes en valentijnsgeschenken scoren ook zeker.

Een personeelslid die goud waard is? Laat het er niet bij zitten en speel hier op in met een bedankje. Iedereen vind het leuk om bedankt te worden voor zijn of haar inzet. Als de werkrelatie goed is, mag ook hier een valentijnscadeautje worden gegeven. Speciaal voor jou, omdat jet het waard bent. Wij helpen jou graag met het opzetten van de perfecte mailing of het uitkiezen van het juiste Valentijns relatiegeschenk!