Schenken met Sinterklaas?

De sinterklaaspakketten, een opkomende trend binnen het bedrijfsleven. De sinterklaasperiode waarin bedrijven sinterklaaspakketten of sinterklaasgeschenken aan personeel en relaties geven, is een zichtbaar toenemende trend.

Sinterklaastraditie

17 november is het zover en komt Sinterklaas in Zaandijk aan. In diversen steden en dorpen van Nederland kijken kinderen verwachtingsvol uit naar deze periode. Sinds de 13e eeuw is het sinterklaasfeest een begrip in west Europa. Sinds 1952 is de intocht, op de eerste zaterdag na sint maarten, op televisie te zien. Het grote boek van Sinterklaas “weet” wat de kinderen willen hebben.
Sinds 1990 is Amerigo het paard van Sinterklaas. Hij helpt hem met het bezorgen van alle pakjes bij de kinderen. De schoen wordt gezet, gevuld met een wortel of tekening. Tijd voor wat verandering!

Wie zoet is krijgt lekkers… sinterklaaspakketten.

Wie zoet is krijgt lekkers, ook Amerigo. Terwijl Sinterklaas de kinder sinterklaaspakketten aflevert, denken wij na over het geefmoment voor volwassenen. Kinderen hebben de verwachting van extra aandacht tijdens de sinterklaasperiode en als volwassenen sta je langs de zijlijn. Dit kun jij veranderen!
Maak gebruik van het onverwachte geefmoment en zorg voor waardering bij relaties en personeel. Een onverwacht moment is altijd succesvol. Ga jij voor dit unieke verrassingseffect? Geef een chocoladeletter, pepernoten, een speculaaspop of dit allemaal! Laten we eerlijk zijn, als volwassenen is het snoepgoed net zo lekker.
Terwijl Sinterklaas met Amerigo over de daken trappelt, maak jij gebruik van het geschikte moment om personeel en relaties te verblijden.

Hoor wie klopt daar.

De postbode tikt zachtjes tegen het raam, eh de brievenbus. Veel sinterklaasgeschenken zijn brievenbusgeschikt. Chocoladeletters, sinterklaaschocolade of brievenbuspakketten. Hiermee verblijd je de ontvanger met een pakket aan huis. Wij nemen alles uit handen en verzorgen de verzending voor jou. Jij levert de adressen aan, zoekt een pakket uit en wij verzorgen de rest. Volledig ontzorgt geniet jij van sinterklaasavond. Want zo ben jij 5 december ook op tijd thuis.

In de zak naar Spanje gaat het niet worden dit jaar, maar een geschikt sinterklaaspakket toch wel?