Sinterklaaspakket en Sinterklaasfeest

Het is niet nieuw meer dat bedrijven tijdens de sinterklaas periode hun werknemers of relaties een sinterklaaspakket schenken. Toch spelen veel werknemers hier nog niet op in. Hoe geef jij hier dit jaar invulling aan?

16 november komt Sinterklaas aan in Apeldoorn. Traditiegetrouw wachten de kinderen hem op, verkleed als Sint of Piet en al zwaaiend met vlaggetjes. Heb jij er al eens over nagedacht dat ook jij in beeld kunt zijn? Gratis vlaggetjes met subtiele bedrukking van jouw bedrijf, evenals pietenmutsen of sinterklaasmijters. Sinterklaas is meer dan een kinderfeest. Wij helpen jou graag bij de invulling hiervan.

Sinterklaasfeest binnen jouw bedrijf

Dit jaar spat het er vanaf en geef jij het tofste, onvergetelijke sinterklaasfeest van iedereen. Voor volwassenen, voor de kinderen; het kan allemaal. Voor volwassenen kleed jij het aan met een sinterklaaspakket als bedankje, een heerlijke Tony’s Chocolonely chocoladeletter of een geschenkje met pepernoten. Ga voor een dobbelspel of trek lootjes; hier zullen medewerkers zeker over napraten.

Voor kinderen vergt de organisatie wat meer tijd. We willen wel dat Sint en zijn Pieten ieder kind tevreden houdt. Terwijl Sinterklaas onderweg is naar de kinderen, is het van belang dat jij ze vermaakt. Ga voor tekensets of knutselpakketten. Pepernoten mogen niet ontbreken, maar ook chocoladeletters en overige snoepjes horen erbij. Lastig om te kiezen voor de juiste items? Bekijk onze artikelen, speciaal geselecteerd voor een geslaagd sinterklaasfeest.

Pepernoten, pepernoten, pepernoten

Iedereen kent die kleine ronde, naar speculaas smakende nootjes wel en natuurlijk ook de eerste letter van jouw naam als chocoladeletter is eenieder bekend.

De chocoladeletter, die vroeger van brooddeeg werd gemaakt, is pas sinds 1890 van chocolade. In dat jaar daalde de cacaoprijzen door toenemende import zo hevig dat de letter niet meer van brooddeeg werd gemaakt, maar van chocolade.

Pas rond de 19e eeuw zijn de pepernoten en chocoladeletters een echte traditie geworden in ons kleine landje. Anno 2019 is het een zichtbare traditie om werknemers en relaties te verrassen rond 5 december.

Pepernoten of chocoladeletters; het kan allemaal.

Sinterklaasgeschenk, brievenbusgeschenk of sinterklaaspakket?

Iemand bedanken op zijn / haar eigen adres? Ga voor een Sinterklaas brievenbusgeschenk. Deze speciaal samengestelde sinterklaaspakketten zijn brievenbusgeschikt. Uiteraard verpakt in een originele verpakking, voorzien van sinterklaas opdruk. Kruidnoten, speculaas of een Tony’s Chocolonely chocoladeletter? Laat het door Sint-gift verzorgen en wij regelen ook de verzending per adres voor jou.

Bij een sinterklaasgeschenk of sinterklaaspakket doe jij natuurlijk een eigen bericht. Een originele kaart of bedrukking met logo. Laat je verrassen door de mogelijkheden die het assortiment biedt.

Maak 5 december dit jaar tot een onvergetelijk avondje met de juiste bedankjes. Laat je inspireren op onze website, via de social media kanalen en natuurlijk ons Sinterklaas magazine. Het heerlijk avondje moet nog komen, maar wij zijn er klaar voor!

Haal jij dit jaar Sinterklaas binnen? Zorg dat jij aanwezig bent bij de top 5 leukste sinterklaas evenementen van dit jaar.

1, Apeldoorn 16 november Nationale Sinterklaas intocht

2, Deventer 30 november Sinterklaas arriveert met pakjesboot 12 en zijn pieten

3, Rhenen 17,23 en 24 november het park van Sint in Ouwehands dierenpark

4, Diversen havens in Nederland 16 november tm 4 december (bestel vooraf tickets)

5, Nijmegen 20 november tm 4 december het Sinterklaashuis in Nijmegen