Wintergeschenken

Het eindejaar is in zicht en veel van de kerstpakketten zijn al bij onze klanten binnen. Maak jij er een leuk geefmoment van? Veel klanten geven dit jaar een nieuwjaarsborrel of maken er een feestje van om het speciale jaar 2020 in te luiden.

Sinterklaaspakket en Sinterklaasfeest

Het is niet nieuw meer dat bedrijven tijdens de sinterklaas periode hun werknemers of relaties een sinterklaaspakket schenken. Toch spelen veel werknemers hier nog niet op in. Hoe geef jij hier dit jaar invulling aan? 16 november komt Sinterklaas aan in Apeldoorn. Traditiegetrouw wachten de kinderen hem op, verkleed als Sint of Piet en al zwaaiend met vlaggetjes.

Wijnen en wijngeschenken

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan komen de mooiste avonden van het jaar er weer aan. Sinterklaas en kerst, de dagen dat je gezellig met iedereen om je heen gaat eten en drinken. En zeg nou eens zelf bij zulke gezellige avonden hoort natuurlijk een glaasje wijn.

Kerstpreview | Kersttrends 2019

Het lijkt nog ver weg, maar Kerstmis staat weer bijna voor de deur. Bij veel bedrijven is het budget voor de kerstpakketten al bekend en kan er nagedacht worden over de invulling ervan. Ieder jaar is het weer een breinbreker voor de werkgever; Een kerstpakket passend bij jouw werknemers en volgens de laatste trends! Sla de plank niet mis, en lees hier de nieuwste kerstpakketten trends van 2019!

Zomergeschenken 2019; de tips!

Wat is er nu hip en trendy deze zomer en welke plek is het leukst? Wij geven jou dé zomertips 2019 voor perfecte zomergeschenken. Mis het niet en lees snel verder

Trends in relatiegeschenken

Dit jaar maak jij het verschil met relatiegeschenken. 2019 is al een half jaar op gang en de zomer staat voor de deur. Een goed moment om stil te staan bij de trends in relatiegeschenken. Lees hier de laatste trends…

Hippe zomergeschenken

De zomer staat voor de deur en daar horen hippe zomergeschenken bij. Wat past bij jou? Lees hier onze zomertips.

Duurzaamheid op kantoor

Duurzaamheid op kantoor; hoe geef jij hier invulling aan? Lees hier onze tips.

3 tips voor Pasen 2019

21 en 22 april is het alweer zover. Hoe jij de Pasen sfeer geeft op kantoor? Wij hebben 3 tips.

Light up relatiegeschenken!

Winterse sferen met warme chocomel met slagroom, haardvuur en kaarsen.
Winterfairs, Kerstmarkten en winterse promotie? Lees hier onze tips.

Schenken met Sinterklaas?

De sinterklaasperiode waarin bedrijven sinterklaaspakketten of sinterklaasgeschenken aan personeel en relaties geven, is een zichtbaar toenemende trend.
Hoe jij daar op inspeelt? Lees hier verder.

WKR regeling; zo werkt het!

De wkr (werkkosten) regeling met antwoord op de vraag; zijn kerstpakketten aftrekbaar?
Lees hier hoe het werkt en verblijd jouw personeel met kerstpakketten die fiscaal aftrekbaar zijn!

Trend kerstpakketten 2018

Is een kerstpakket nog wel zo 2018 als wij denken? Het antwoord is ja.
Lees hier de trends rondom kerstpakketten 2018!

Draadloos opladen?

Hoe fijn zou het zijn als we onze apparaten draadloos kunnen opladen, gewoon overal? Stap ook in de wereld van “A Wireless day”. Lees hier verder.

Full color de zomer in

Zorg dat jij er gekleurd op staat deze zomer!
Full color, dat wel. Maar wat is full color bedrukken nu eigenlijk? Lees hier verder.

Gezond voor personeel en relaties

Het is belangrijk om gezond en gevarieerd te leven. Voor onszelf hebben we hier invloed op, maar hoe gezond ben jij voor personeel en relaties? Lees hier onze tips.

Verras werknemers met Pasen

Naast de waardering en beloning, die je kunt geven in de vorm van kerstpakketten of sinterklaasgeschenken, kun je tijdens Pasen echt verrassend uit de hoek komen. Lees hier onze tips!

De kracht van RITUALS

We hebben het allemaal wel in huis staan. Producten zoals: doucheschuim, doucheolie, of scrub van Rituals. Hoe komt het toch dat iedereen lyrisch is over dit merk? Wat is de boodschap en wat wil Rituals uitstralen? Lees hier verder.

Bodyproducten van JANZEN!

Ontspanning, uitdagend en lichtvoetigheid zijn belangrijke termen bij de producten van JANZEN. Wat is het voor merk? En waarom moet je er meer weten over deze producten? Lees hier verder.

Relatiegeschenken in de winter

Temperaturen dalen, dagen worden korter en het blijft langer donker. Tijd voor warmte en sfeer. Wat doe jij dit jaar om jouw relaties voor te bereiden op kou en kilheid? Lees hier verder.

Geef een chocoladeletter

Jouw werknemers en/of personeel echt verrassen doe je tijdens de sinterklaasperiode. Bekijk hier de opties om jouw chocoladeletter persoonlijk en uniek samen te stellen.

Kerstpakket? 5 redenen waarom

Kerstpakketten geven. Het lijkt normaal, maar waar komt het kerstpakket vandaan en wat is de functie van het geven van een kerstgeschenk? Lees hier verder.

Naamsbekendheid als ondernemer?

Wat doe je om aandacht en naamsbekendheid te krijgen als ondernemer? In een tijd waar er veel aanbieders zijn, is het de kunst om te blijven opvallen en geen grijze muis te worden. In deze blog geven wij 5 tips hoe je de meeste en beste aandacht kunt krijgen.

Hoe veilig zijn jouw gegevens?

Bankpasfraude of creditcardfraude, het komt steeds vaker voor. In deze blog lees je hoe je jouw persoonlijke gegevens kunt beschermen tegen dit soort aanvallen. Met deze 6 trucs proberen criminelen jou te frauderen.

10 dingen voor in je koffer

We herkennen het allemaal wel. Paniek, stress en chaos bij het inpakken van je koffer. Lees hier de tips zodat jij precies weet wat je nodig hebt voor jouw vakantie!

Alles voor jouw fietsetappe!

De Tour de France is inmiddels in volle gang. In deze blog leest u wat u nodig heeft voor uw eigen fietsetappes!

Dé BBQ trends

De zomer is net begonnen en er staan vast nog wel een aantal BBQ sessies op u te wachten. In deze blog geven wij zowel 5 handige tips; dé vijf belangrijkste BBQ trends voor het barbecue seizoen.

Top 10 zomer relatiegeschenken

Met het zomerseizoen weer voor de deur, is het tijd om te kijken welke zomer relatiegeschenken dit jaar goed in de smaak vallen. Wil jij op de hoogte zijn van de nieuwe trends en de leukste zomerrelatiegeschenken? Lees hier verder.

Verschillende Fidget Spinners!

Dat de Fidget Spinners een hype zijn, dat is ondertussen ruimschoots bekend. Wij zetten verschillende Spinners onder het zoeklicht en informeren u in deze blog over de verschillende varianten en bedrukkingsmogelijkheden. Lees hier verder.

De nieuwste Fidget-Spinner rage

De Fidget-Spinner, een regelrechte hype, die komt overwaaien vanuit de Verenigde Staten. Wie heeft hem nog niet? In deze blog vertellen we u meer over dit nieuwe fenomeen.

Dag van de Zorg

De zorg heeft het over het algemeen zwaar te verduren. Maar waarom is de zorg zo ondergewaardeerd en waarom wordt er keer op keer bezuinigd op de zorg? De dag van de zorg komt er aan! In deze blog laten we zien hoe we meer waardering aan de zorg kunnen geven.

Koningsdag

Koningsdag is de dag waarop iedereen weer voor eventjes van de koning en het Koningshuis houdt. Hoe viert Nederland deze dag? En wat heeft u nodig om deze dag tot een geslaagde dag te maken? U leest het in onze speciale Koningsdag-blog!

Paasgeschenken; 5 redenen

Relatiegeschenken zijn er om weg te geven en te ontvangen. Hoe vaak bedankt u uw klanten, personeel en relaties? In deze blog geven wij 5 redenen waarom u met Pasen een paasgeschenk aan uw klanten, relaties en personeel moet geven.

Virtual Reality

Het lijkt erop of het Virtual Reality fenomeen de gaming en film markt volledig gaat over nemen. In deze blog nemen we u mee in de wereld van de Virtual Reality en de mogelijkheden van deze hype! Lees hier verder.

Het succes van de Dopper?

Wat maakte de dopper tot zo’n groot succes het afgelopen jaar? De discussie, over hergebruik van plastic waterflesjes, die ontstond voor de regelrechte hype dopper was de aanleiding om een nieuw hygiënisch en duurzame drinkfles te ontwerpen. Lees hier verder.

3 tips voor jouw paasgeschenk

Paasgeschenken kopen? Het voorjaar is een goed moment om mensen op een unieke manier in het ‘zonnetje’ te zetten. Paasgeschenken kopen voor positieve aandacht, wie wil dat niet? Lees hier verder.

Handwarmers bedrukken?

Een leuk promotieartikel voor de winter? In de winter is iedereen op zoek naar warmte en kan het buiten erg koud zijn, Laat handwarmers bedrukken met logo. Lees hier verder.

Opvallen in de winter?

Een bruikbaar winter relatiegeschenk voor meer naamsbekendheid? IJskrabbers ook wel ruitenkrabbers genoemd, zijn relatiegeschenken die worden ingezet in de winter. Laat ijskrabbers bedrukken met logo zodat mensen telkens uw naam weer zien! Lees hier verder.

Mutsen bedrukken

Opvallen met de winterdagen? Laat mutsen bedrukken met logo. Dat ziet niemand over het hoofd. De winterkou staat voor de deur! Een warme muts beschermt je oren en je hoofd goed tegen de kou en maakt een winteroutfit helemaal compleet. Lees hier verder.

Paraplu bedrukken

Regenachtig weer? Laat een paraplu bedrukken met logo. Met het inzetten van paraplu’s als relatiegeschenk, blijft een organisatie langdurig onder de aandacht. Lees hier verder.