Speciaal voor jou – Valentijn relatiegeschenk

Valentijnsdag is niet meer een dag voor jou en je partner. Als we kijken wanneer deze dag commercieel werd, is dat eigenlijk al lang geleden. Dat deze dag nu perfect aansluit op de B2B markt is voor sommige wennen. Hoe pak je dat goed aan

Wintergeschenken

Het eindejaar is in zicht en veel van de kerstpakketten zijn al bij onze klanten binnen. Maak jij er een leuk geefmoment van? Veel klanten geven dit jaar een nieuwjaarsborrel of maken er een feestje van om het speciale jaar 2020 in te luiden.

Sinterklaaspakket en Sinterklaasfeest

Het is niet nieuw meer dat bedrijven tijdens de sinterklaas periode hun werknemers of relaties een sinterklaaspakket schenken. Toch spelen veel werknemers hier nog niet op in. Hoe geef jij hier dit jaar invulling aan? 16 november komt Sinterklaas aan in Apeldoorn. Traditiegetrouw wachten de kinderen hem op, verkleed als Sint of Piet en al zwaaiend met vlaggetjes.

Wijnen en wijngeschenken

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan komen de mooiste avonden van het jaar er weer aan. Sinterklaas en kerst, de dagen dat je gezellig met iedereen om je heen gaat eten en drinken. En zeg nou eens zelf bij zulke gezellige avonden hoort natuurlijk een glaasje wijn.

Kerstpreview | Kersttrends 2019

Het lijkt nog ver weg, maar Kerstmis staat weer bijna voor de deur. Bij veel bedrijven is het budget voor de kerstpakketten al bekend en kan er nagedacht worden over de invulling ervan. Ieder jaar is het weer een breinbreker voor de werkgever; Een kerstpakket passend bij jouw werknemers en volgens de laatste trends! Sla de plank niet mis, en lees hier de nieuwste kerstpakketten trends van 2019!

Zomergeschenken 2019; de tips!

Wat is er nu hip en trendy deze zomer en welke plek is het leukst? Wij geven jou dé zomertips 2019 voor perfecte zomergeschenken. Mis het niet en lees snel verder

Trends in relatiegeschenken

Dit jaar maak jij het verschil met relatiegeschenken. 2019 is al een half jaar op gang en de zomer staat voor de deur. Een goed moment om stil te staan bij de trends in relatiegeschenken. Lees hier de laatste trends…

Hippe zomergeschenken

De zomer staat voor de deur en daar horen hippe zomergeschenken bij. Wat past bij jou? Lees hier onze zomertips.

Duurzaamheid op kantoor

Duurzaamheid op kantoor; hoe geef jij hier invulling aan? Lees hier onze tips.

3 tips voor Pasen 2019

21 en 22 april is het alweer zover. Hoe jij de Pasen sfeer geeft op kantoor? Wij hebben 3 tips.

Light up relatiegeschenken!

Winterse sferen met warme chocomel met slagroom, haardvuur en kaarsen.
Winterfairs, Kerstmarkten en winterse promotie? Lees hier onze tips.

Schenken met Sinterklaas?

De sinterklaasperiode waarin bedrijven sinterklaaspakketten of sinterklaasgeschenken aan personeel en relaties geven, is een zichtbaar toenemende trend.
Hoe jij daar op inspeelt? Lees hier verder.

WKR regeling; zo werkt het!

De wkr (werkkosten) regeling met antwoord op de vraag; zijn kerstpakketten aftrekbaar?
Lees hier hoe het werkt en verblijd jouw personeel met kerstpakketten die fiscaal aftrekbaar zijn!