Light up relatiegeschenken!

De kerstmarkten en winter fairs zijn vanaf november gestart. De winterse sferen met warme chocomel met slagroom, haardvuur en kaarsen. Sneeuw maakt het winterse plaatje helemaal af. Buiten is het donker en binnen maken we het gezellig met lichtjes. Winterfairs, Kerstmarkten en winterse promotie; Light up tijdens de donkere dagen!

Winterfair

21 december begint officieel de winter, maar vanaf begin november is iedereen al in winterse sferen. Jong en oud geniet van een dagje uit. De omgeving wordt aangekleed met winterse taferelen en de standhouders presenteren hun producten. Veelal als doel om de leukste winter gadgets, kerstartikelen of mode items te shoppen. Winterfairs trekken veel bezoekers door Nederland.

Wintergeschenk

Dat je tijdens een winterfair veel mensen treft is zeker. Heb jij er al eens aan gedacht om jouw bedrijf hier te promoten? Een winterse promotie! Bied warme chocomel met slagroom in een bedrukte coffee to go mok. Een warme muts of wanten bedrukt met jouw logo zorgt ervoor dat de bezoekers “langer” blijven. Met een ijskrabber komen ze op tijd bij het evenement. Speel op de bezoekers in en zorg dat je jouw bedrijf goed op de kaart zet. Buiten de winter fairs laat je jouw bedrijf shinen, met een light up relatiegeschenk bijvoorbeeld!

Light up relatiegeschenken

De naam verteld het al een beetje; laat jouw logo schijnen! Zeker tijdens de donkere dagen het perfect passende geschenk. Binnen de relatiegeschenken is Light up dé nieuwe trend. Zodra jouw relatie het geschenk gebruikt, begint jouw logo te schijnen. Shine met jouw logo en kies voor een light up product. Een pen, een powerbank of notitieboek; laat ze light up bedrukken met jouw logo. Tijdens de winterperiode geeft deze bedrukking op jouw relatiegeschenk een extra effect.

Kerstmarkten en winterfairs 2018

Kerstmarkten en winter fairs, wij zijn er klaar voor. Er zijn er al een aantal achter de rug, maar wij zetten de leukste voor je op een rij. Voor een totaaloverzicht kijk je bijvoorbeeld op www.kerstmarkten.net
Voor sommige moet je er op tijd bij zijn, want de entree kaartjes gaan snel. Keus genoeg; geniet van de winter en kerst, alleen of met het gezin!

Nederland
Kerstmarkt gemeentegrotValkenburg16 nov tm 23 december
Ice AmsterdamAmsterdam17 nov tm 3 februari
Margriet WinterfairBrabanthallen Den Bosch23 tm 29 november
Caste Christmas fairHeemskerk29 nov tm 2 december
Kerstmarkt MaastrichtMaastricht stad1 tm 31 december
WinterfairRotterdam Ahoy5 tm   9 december
Kerstmarkt HaarlemHaarlem8 tm 9 december
Dickens kerstfeestDeventer13 tm 15 december
Kerstmarkt DordrechtDordrecht stad14 tm 16 december
Royal Christmas fairDen Haag14 tm 23 december
Drijvende kerstmarktLeiden14 tm 25 december
Voor de kinderen
WintereftelingKaatsheuvel12 nov tm 31 januari
Royal kids fairDen Haag14 december
 
Regio Veenendaal
Country en Christmas fairKasteel de Haar Utrecht20 tm 25 november
Kerstmarkt Hoge VeluweHoenderloo8 tm 9 december
Kerst en WildfairKasteel Doorwerth9 december
WinteravondmarktScherpenzeel14 december
Kerstmarkt LeersumLeersum14 december
DickensfairBennekom14 tm 15 december
Kerstmarkt AmerongenAmerongen15 december