Kerstpreview | Kersttrends 2019

Het lijkt nog ver weg, maar Kerstmis staat weer bijna voor de deur. Bij veel bedrijven is het budget voor de kerstpakketten al bekend en kan er nagedacht worden over de invulling ervan. Ieder jaar is het weer een breinbreker voor de werkgever; Een kerstpakket passend bij jouw werknemers en volgens de laatste trends! Sla de plank niet mis, en lees hier de nieuwste kerstpakketten trends van 2019!

Kersttrends 2019

1, Warmte, gezelligheid en samenzijn. Een gewilde trend voor het eindejaar. Mooie momenten samen vieren met je familie en vrienden. Een vuurschaal voor een winters kampvuur, of een borrelplank met lekkere hapjes. Met een kerstpakket gericht op deze trend is er voor iedereen wat bij, en kan de werknemer samen met zijn/ haar familie genieten van het kerstpakket!

2, Een vitaal kerstpakket. Verantwoord én helemaal anno 2019. Geven met een goed gevoel. De balans tussen gezond en lekker eten is belangrijk, ook voor jouw werknemers! Met een vitaal kerstpakket laat je zien dat gezond juíst ook heel lekker kan zijn en draag je bij aan een duurzame toekomst!

3, In 2019 staat Nederland o.a. in het teken van Rembrandt, het jaar waarin we het Eurovisie songfestival wonnen en de Dutch design week. Een belangrijk jaar voor Nederland. Sluit dit jaar af met een kerstpakket met Hollandse details!

4, Home en lifestyle is in 2019 helemaal hot. Niets leuker dan een kerstpakket ontvangen met een waardevol blijvend item waarmee je jouw inrichting opvrolijkt. Van belly basket tot artikelen met een marmeren look en van relax plaid tot trendy dienblad. Laat je verrassen door de kleuren van het jaar; donkergroen, zwart en goud zijn helemaal gewild!

5, Samen tijdens een gezellige avond genieten van een heerlijk wijn of bier avontuur. Een wijnpakket of bierpakket schenken aan jouw werknemer zorgt ervoor dat hij of zij kan genieten van de smaken die de landen om ons heen te bieden hebben, op het gebied van wijnen en verschillende soorten bier. Dit avontuur word helemaal afgemaakt door de bijgeleverde nootjes, worst of stukje kaas bij de pakketten. Personaliseer hem door er een kaart bij te voegen met een door jouw geschreven tekst erop.

 

Wij bieden pakketten en geschenken voor het eindje jaar binnen diversen budgetten. Zo is er altijd iets passends te vinden. Liever een andere samenstelling of gepersonaliseerd cadeau geven? Bij ons is dat geen probleem. Neem gerust contact met ons op om jouw wensen door te spreken!