Hippe zomergeschenken

Vrijdag 21 juni begint de zomer officieel, maar vele hebben al plannen. De vakanties zijn doorgegeven en misschien zelfs al geboekt.

Warme zonnestralen, volle terrasjes en luchtige kleding. De zomer is een periode waarin we veel buiten zijn en doen waar we zin in hebben.

Zonnebrillen, strandballen, slippers en bagagelabels

De zomer staat voor de deur en daar horen hippe zomergeschenken bij. Wat past bij jou?
Begin met het opnemen van een slipperdag en plan een dagje strand, park, duinen of heide. Ga de natuur in en laat je verrassen door al het moois dat de natuur de bieden heeft. Misschien ga jij voor een stedentrip of vliegreis, dan mag een bagagelabel zeker niet ontbreken! Niets zo vervelend als op plaats van bestemming blijkt dat jouw koffer kwijt is én dat onbekend is van wie die koffer is. Labelen dus!

Hippe zomer tegemoet? Strandballen zijn helemaal hip én zonnebrillen trends mogen natuurlijk niet ontbreken. Wij adviseren jou graag.

Strandballen; wie daag jij uit?

Genoeg keus met een strandbal. Je bergt hem eenvoudig op, hij weegt niets én is gewild bij jong en oud. Van ons krijg je wat tips om je te vermaken met de strandbal. Welke uitdaging ga jij aan?

  1. Voetballen met een smile

Ga voetballen met een strandbal. Helemaal tof natuurlijk als deze bal er leuk uitziet. De strandbal met een smile dus. De wind biedt extra uitdaging bij jouw voetbalpartijtje. Lukt het jou om 2 gelijkwaardige teams op te stellen?

  1. Strandballetje hooghouden

Het klinkt makkelijker dan het is; strandbal hooghouden. Je begint ermee voor de lol, maar pas op voor je het weet wordt je fanatiek. Met de wind of tegen de zon inkijkend valt deze uitdaging nog behoorlijk tegen. Wordt jij de nieuwe hooghoud kampioen?

  1. Met de kinderen

Verzin actieve spelletjes met de kinderen om uit te oefenen met een strandbal. Wat dacht je van over de bal heen rollen of skippyballen. Geweldige oefeningen voor peuters en kleuters.

Voor de iets ouderen kinderen kies je voor lummelen in team bijvoorbeeld.

Zonnebrillen trends van 2019

Zonder zonnebril de zon in is voor iedereen een gemis. Het is beter voor je ogen om ze te beschermen. Wanneer de zon gaat schijnen en de temperatuur stijgt, neemt de vraag naar zonnebrillen toe. Maar welke zonnebril past bij jou? 3 zonnebrillen trends voor je op een rij.

  1. Piloten zonnebril. Altijd hip en ieder jaar zien veel mensen hem wel zitten; de piloten zonnebril. Dit jaar te zien met wat meer variatie. Gekleurde glazen, andere vormen of aangepaste neusbruggen. Voor ieder een passend model!
  2. Cat-eye zonnebril. De wat? Cat-eye. Als je goed kijkt herken je dit model uit de jaren 60. Het smalle zonnebril montuur zien we deze zomer absoluut verschijnen. Met een printje, bruin, zwart of een felle kleur. Laat je verrassen door de modellen, pak de zon en straal!
  3. Rechthoekige zonnebril. Door de hoeken (logisch) valt deze bril direct op in de brillenzaak. Dé zonnebril waar je ogen blij van worden. Volledig beschermd én trendy.

 

Geniet van de zomer en zon en bereid je goed voor! Al aan gedacht om zomergeschenken cadeau te geven? Laat je inspireren en adviseren door de specialist.