Full color de zomer in

De zomer staat weer voor de deur. Full color zomer, of terwijl een mooie periode waarin we veel vrolijke kleuren tegenkomen. Zorg dat jij er gekleurd op staat deze zomer.
De zomerperiode is er een waar veel mensen naar toe werken. Op vakantie, thuis of een dagje weg. De zon nodigt uit om er op uit te gaan en dat doen we niet met lege handen, toch? Maak hiervan gebruik en kies een relatiegeschenk die jouw relatie of personeel deze zomer helpt herinneren aan jou. Full color, dat wel. Je hoort en ziet het steeds meer, maar wat is het nu eigenlijk?

Full color bedrukken en PMS bedrukken

Waar we ooit begonnen zijn met veel in zwart – wit, is kleur uit onze logo’s niet meer weg te denken. Hierin heb je binnen drukwerk hoofdzakelijk 2 verschillende kleurtechnieken. Niet te verwarren met druktechnieken.

Laten we beginnen waar het begon, PMS bedrukken. PMS staat voor Pantome Matching System. Dit ga je vast niet onthouden, maar het belangrijkste hiervan is dat de kleuren die je gebruikt genummerd zijn. Deze nummers zijn wereldwijd identiek en er kan dus geen verwarring zijn over de kleur die gebruikt moet worden. De kleurcode is vooraf bekend en belangrijk om te weten is dat de kleur vooraf gemengd is. Daarna wordt jouw relatiegeschenk pas bedrukt.

Full color bedrukken bestaat al wat langer, maar wordt steeds meer gebruikt. Met Full Color wordt ook wel gesproken over CMYK; Cyaan (blauw) – Magenta (roze) – Yellow (geel) en Key (zwart). Door deze vier kleuren in verschillende doseringen met elkaar te mengen, ontstaat er een enorme mogelijkheid aan kleuren. Deze kleuren zijn niet identiek of met een code aangegeven én worden gemengd tijdens het drukken. Dit maakt door de enorme mogelijkheid het eindresultaat uniek!

Full color voor een scherpe prijs

Kleurgebruik geeft een belangrijke eerste indruk van je bedrijf en die moet goed zijn! Maar ga jij voor PMS of Full Color? Grote kans dat jij je graag promoot met meer dan 1 kleur. Zowel bedrijfsnaam, als logo als boodschap in dezelfde kleur is toch wat saaier.

Dus kies je al snel voor een meer kleuren bedrukking, 2 kleuren, 3 kleuren of meer. Hieruit maak je dan de keuze voor een kleur met een vaste kleurcode, de PMS kleur. De drukkerij moet deze kleuren apart instellen, aangezien de kleurcode vooraf bekend moet zijn. Een bewerkelijk klusje dus en daar hangt een prijskaartje aan!

Maar denk je eens in hoeveel eenvoudiger het is om 1x in te stellen. Full Color tijdens het drukken de kleuren worden gemengd. Veel makkelijker dus én goedkoper. Dat is Full Color. Hiermee heb je ook nog eens een de mogelijkheid om een verloop in je kleur te brengen, dus van donker naar licht bijvoorbeeld, of een foto toe te voegen. Jouw bedrijfsnaam in een andere kleur te drukken en de boodschap weer in een andere kleur. Dat alles voor één en dezelfde prijs. Kleurrijk, professioneel en veel goedkoper dus!

Full color de zomer in; onderweg, thuis of op vakantie!

Tijdens de zomer verwachten we vrolijke kleuren. Als bedrijf speel je hier perfect op in door dit in te zetten bij je relatiegeschenk. Dat Full Color de perfecte oplossing is weten we intussen. Geef het ultieme zomergevoel met één van onderstaande relatiegeschenken:

Snoep full color bedrukkenOnderweg
Een lekker snoepje voor onderweg is het perfecte geschenk. Laat deze Full color bedrukken met jouw boodschap, logo en bedrijfsnaam! Hiermee is de gever nooit ver weg.

Dopper full color bedruktThuis
Een verfrissend watertje lusten we allemaal wel in de zomer. Wie wil er nu geen Dopper? Kies deze in jouw favoriete kleur, Full color bedrukt.

Strandhanddoek full colour bedrukkenOp vakantie
Jouw logo, een zomerse boodschap en veel ligplezier? Kies voor een strandlaken Full Color. Hiermee ben jij absoluut in beeld en dit zal zeker gewaardeerd worden.