Duurzaamheid op kantoor

Duurzaamheid op kantoor staat hoog op de agenda in 2019. We horen er al veel over, iedereen weet het. Maar hoe geef je hier invulling aan?

Heerlijk die lente! Officieel is de lente op 20 maart begonnen. Het verse gras, geurige bloemen en vogels die fluiten. Alles roept om naar buiten te gaan. Mooie fietsritjes of gezellige wandelingen, geniet van het mooie weer en de natuur. Om deze natuur mooi te houden is het van belang dat we duurzaam leven.

Duurzaam leven

Het staat steeds vaker op de agenda; duurzaam leven. Duurzaamheid uit zich in vele aspecten. Van duurzaam verkregen tot duurzaam in gebruik. Belangrijk is dat we bewust omgaan met het milieu en ons bewust zijn van onze manier van leven.
Drink jouw “kantoordrankje” uit een herbruikbare mok én ga voor bamboe en ecologische producten. Laat de printer achterwege en werk meer digitaal, ook tijdens vergaderingen.

Meer energie

Buitenlucht is gezond en van daglicht worden we gelukkig en krijgen we energie. Op naar buiten dus. Bewegen is gezond voor je en geeft je energie. Wij genieten dagelijks van het buitenzijn met onze kantoorhond Baco. Hij blij, wij blij. Maar hoe geef jij hier invulling aan? Fietsend naar je werk of wandelen in de pauze zijn twee snel te veranderen voorbeelden.
Zeg jij liever je winterrolletjes gedag? Kies dan voor een wat actievere sport en ga lekker skaten of hardlopen. Keuzes alom!

Duurzame relatie op kantoor

Huh? Ja zeker een duurzame relatie. Feitelijk heb je met medewerkers en klanten een relatie. Denk groen en eco, doe duurzaam. Vrij logisch klinkt het als ik zeg dat een relatie duurzaam wordt als je erin investeert. Toch doen veel mensen dat nog niet.

Wees creatief en bedenk hoe jij investeert in jouw werkrelatie. Weet personeel dat je blij met ze bent of de klant dat je ze niet kwijt wilt? Het onderwerp van nu zijn duurzame relatiegeschenken. Van trendy bamboe artikelen tot besparende producten.

Kijk naar buiten, geniet van de lente én leef milieubewust. Groen en gezond; een goed begin van de lente!