Bodyproducten van JANZEN!

Over een kleine maand is het al zover: Kerstmis. De tijd van gezelligheid, vrolijkheid en verwennerij. Vanzelfsprekend geef jij toch ook een blijk van waardering aan jouw personeel en/of relaties? In een eerder geschreven blog gaven wij vijf redenen waarom je een kerstpakket schenkt. Echt genieten, bedanken en verrassen, dat zijn de belangrijkste aspecten wanneer je een kerstpakket samenstelt. Ontspanning, uitdagend en lichtvoetigheid zijn belangrijke termen bij de producten van JANZEN. Wat is het voor merk? En waarom moet je meer over deze producten weten? Of kende je dit product al? In deze blog nemen we de body- en homeproducten van dit relatief onbekende merk onder de aandacht.

Pure moments of happiness: Dat is JANZEN

Een relatief onbekend topmerk in de wereld van body-, bad- en homeproducten. In een markt waar voornamelijk grote spelers het voor het zeggen heeft, timmert JANZEN ondertussen hard aan de weg. De producten zorgen voor een onbekend rijkdom. Doordat de geuren een rustmoment creëren, is het de perfecte aanvulling in ieders huis. De rustmomenten zorgen voor een unieke ontspanning van lichaam en geest.

JANZEN staat voor open, oprecht en echt. In een wereld van JANZEN voel je je helemaal thuis, want je bent volledig op je gemak. De producten zorgen ervoor dat je op adem komt en je relaxt voelt. Pak je momentje met JANZEN! De lichaamsverzorgings-producten zijn verkrijgbaar in acht verschillende lijnen en drie productcategorieën.

De producten zijn Dutch designed en vanaf nu ook verkrijgbaar in het kerstpakket man/vrouw! Om telkens weer een uniek product samen te stellen zoekt JANZEN over de hele wereld naar de allerbeste ingrediënten zoals: zachte oliën en heerlijke geuren uit het Franse Grasse. De producten van JANZEN zijn selectief verkrijgbaar in verschillende winkels in Nederland. Benieuwd welke winkels dit zijn? U vind ze hier.

 

Missie: Janzen realiseert het alledaags maken van een ongewone en onbekende rijkdom. De rustieke geuren zijn een aanvulling voor ieder huis en zorgen voor een ontspanning van lichaam en geest. Verwen jezelf, geniet samen of geef het Janzen-gevoel cadeau

 

Dit jaar verkrijgbaar in het Kerstpakket man/vrouw!

Een heerlijk ontspanningsproduct mag natuurlijk niet ontbreken in het kerstpakket voor uw personeel en/of relaties. Na het grote succes van het kerstpakket man/vrouw vorig jaar, hebben we gekozen voor nog meer exclusiviteit. Om die reden hebben wij speciaal voor het kerstpakket voor zowel, de man als de vrouw, de beste lichaamsverzorgingsproducten van JANZEN toegevoegd. Daardoor is het kerstpakket man/vrouw nog specialer en unieker. Naast alle kwaliteitsproducten, zoals Tony’s Chocolonely’s, Scavi & Ray Prosecco en andere etens- en drinkwaren, hebben we Shower gel en Shower Foam van JANZEN voor de man en de vrouw toegevoegd.

 

Het kerstpakket zelf samenstellen

Wil jij liever een ander kerstpakket of een kerstgeschenk? Geen probleem! Een kerstpakket geven doe je maar één keer. Maak het kerstpakket uniek, verrassend, origineel en speciaal door zelf jouw eigen kerstpakket samen te stellen. Om je meer inspiratie te kunnen geven helpen wij jou graag bij het maken van de keuze. In onze kerstwebshop of kerstcatalogus vind jij een ruim en divers assortiment met verschillende mogelijkheden voor het kerstpakket van dit jaar.

Wil jij meer informatie over het kerstpakket man/vrouw? Of vragen over de invulling van deze home-, bad- en bodyproducten van dit topmerk? Klik dan op onderstaande button.

Liever een geschenkset van bijvoorbeeld Rituals als kerstpakket? Klik hier voor een brievenbusgeschikt Ritualsgeschenk.