Geef een chocoladeletter

Jouw werknemers en/of personeel echt verrassen doe je tijdens de sinterklaasperiode. Jij waardeert toch ook de inzet van jouw hardwerkende werknemers en de fijne relaties met jouw klanten? Je besluit een klein sintgeschenk te geven in de vorm van een (h)eerlijke chocoladeletter. Geen standaard letter, maar een uniek en zelf samengestelde chocoladeletter. Een verstandige en voornamelijk (h)eerlijke keuze! Naast de verstandige en heerlijke keuze heb je daarnaast nog veel meer mogelijkheden om te personaliseren en te verrassen. In deze blog geven wij jou 7 opties om jouw chocoladeletter persoonlijk en uniek samen te stellen.

Wist je dat: Chocoladeletters in de 16e en 17e eeuw van deeg werden gemaakt en het hele jaar door gegeten werden.

Sticker toevoegen1. Sticker toevoegen

De chocoladeletter voorzien van een tekst of logo van jouw bedrijf? Wij kunnen het allemaal maken voor jou. De sticker kan in verschillende varianten bedrukt worden (o.a. full colour). En om jou van alle gemakken te voorzien, bevestigen wij deze alvast op jouw doosje. Met behulp van deze sticker maak je het sint geschenk nog persoonlijker.

 

 

Sleeve toevoegen

 

2. Sleeve toevoegen

Personaliseer jouw geschenk met een full colour bedrukte sleeve. Deze sleeve wordt precies op maat voor jou gemaakt en door ons bevestigd. Op deze manier krijg je een persoonlijk, op maat gemaakt, geschenk voor jouw relaties. Bij bestelling van de sleeve ontvang je een stansmestekening, deze kun je volledig in eigen huisstijl ontwerpen en opmaken.

 

 

bandenrol toevoegen

3. Banderol toevoegen

Verfraai jouw chocoladeletters met een mooie banderol. Dit kan volledig in full colour worden bedrukt. De breedte van de banderol is 7 cm waardoor de letter altijd een mooi zichtbaar venster behoudt. De banderol zorgt voor een persoonlijke benadering van de chocoladeletter. Hiermee kun jij naamsbekendheid creëren of jouw  blijk van waardering laten zien.

 

Wist je dat: In de 19e eeuw cadeautjes werden afgedekt met een wit laken en ‘chocoladeletters’ werden gebruikt voor het aangeven van wie het cadeau was.

Logoschildje

4. Logoschildje toevoegen

Jouw eigen bedrijfslogo op de chocoladeletter? Een echte aanrader; het geeft nét de meerwaarde waarnaar jij als gever op zoek bent. Hierdoor valt jouw sinterklaasattentie van chocolade meteen op en blijft langere tijd bij de ontvanger “hangen”.

5. Label/kaart toevoegen

Jouw sinterklaasgeschenken persoonlijk maken? Dit kan met onze online label- en kaartservice. Maak jouw keuze uit één van de drie originele Sinterklaas labels en kaarten. Is deze niet naar wens of heb je liever een eigen ontworpen label of kaart? Laat het ons weten en stuur jouw eigen drukbestand toe zodat we de chocoladeletter volledig kunnen personaliseren naar jouw wens.

KaartLabel

Verzendverpakking

6. Verzendverpakking

Je hebt de mogelijkheid om een geschenkverpakking bij de chocoladeletter te voegen. Hiermee is jouw chocoladeletter direct klaar voor verzending. De verzendverpakking is verkrijgbaar in een witte kleur. Wij zorgen voor een mooi verzenddoosje waarmee je jouw Sint geschenk via bijvoorbeeld de post kunt laten versturen.

 

 

 

Levering per adres7. Levering per adres

Om het voor jou nog gemakkelijker te maken, bieden wij jou de mogelijkheid tot levering per adres aan. Geef het gehele traject uit handen. Wij zorgen ervoor dat jouw chocoladeletters bij de ontvangers aankomen. Plaats jouw bestelling en stuur ons de adressen in een Excel bestand toe. Wij zorgen ervoor dat jouw geschenken op het juiste afleveradres aankomen.

 

Wist je dat: De (chocolade)letter pas echt van cacao werd in de 20e eeuw en tijdens de Tweede Wereldoorlog van peperkoek werd gemaakt.

Uit welke chocoladeletters kunt u onder andere kiezen?

chcocolade 3 smaken-Chocoladeletter met 3 smaken

Kun je niet kiezen uit puur, melk of witte chocolade? Of weet je niet precies van welke smaak jouw werknemer of relatie houdt? Geen probleem! Een sierlijke chocoladeletter in drie smaken, is de oplossing voor mensen die niet kunnen kiezen.

 

 

 

chocoladeletter fullcolour

-Chocoladeletter full colour bedrukken

Wil je liever een chocoladeletter volledig bedrukken met jouw logo of tekst. Wij zorgen voor een volledige bedrukking van jouw letter. Onderscheid je met deze prachtige letter en verras personeel of relaties.

 

 

 

trio chocoladeletter

-Chocoladeletters in duo’s en trio’s

Verras jouw personeel of relaties met een uniek Sint geschenk in de vorm van duo of trio van chocoladeletters. Een originele geschenksleeve met bijvoorbeeld jouw bedrijfsnaam of bedrijfsinitialen in chocoladeletters. Een mooi sintcadeau om weg te geven als relatiegeschenk.

 

 

Wist je dat: De letter M het meest verkocht wordt omdat mensen denken dat je meer chocolade krijgt.

 

XXL chocoladeletter

-XXL chocoladeletter

Je hebt de unieke mogelijkheid om een XXL chocoladeletter te geven aan jouw personeel en relaties. Voor de grote liefhebbers van chocoladeletters hebben we speciaal een extra grote chocoladeletter. Verras de liefhebbers van chocolade met een letter van maar liefst 450 gram!

-Tony’s Chocolonely

Uiteraard kun je ook kiezen voor (h)eerlijke chocolade van Tony’s Chocolonely. Altijd lekker om weg te geven! De repen van Tony’s Chocolonely worden altijd gewaardeerd door de ontvanger. Helaas gelden de zeven opties voor personalisatie niet voor de repen van Tony’s Chocolonely.

Tony Chocolonely

Kies uw type chocoladeletter en personaliseer hem met de verschillende opties

De periode rond Sinterklaas is het perfecte moment om jouw werknemers te verrassen met een klein pakket of geschenk. Wij hebben dan ook een assortiment vol met unieke sinterklaaspakketten en sintgeschenken. Je kunt kiezen voor een eetbaar geschenk, zoals chocoladeletters of chocolade pralines. Kies de gewenste chocoladeletter en maak het met de verschillende opties tot een uniek en persoonlijke sintgeschenk! Ontwerp je eigen unieke chocoladeletter met één van de zeven opties en je hoeft alleen nog maar te wachten op de positieve reacties.

Chocoladeletters personaliseren

* Liever verrassen met een kerstpakket? Lees dan hier verder!