3 tips voor Pasen 2019

Pasen voor particulieren? Zeker niet. Pasen 2019 vieren we ook op kantoor. 21 en 22 april is het alweer zover. Veel feestdagen zien we verschuiven van de b2c markt naar b2b. Niet zo verwonderlijk als je je indenkt dat Nederland steeds meer werkt. Hoe jij de Pasen sfeer geeft op kantoor? Wij hebben 3 tips voor je.

Pasen 2019; paasbrunch op kantoor.

Een paasbrunch organiseren, dé opkomende trend van 2019. Steeds meer bedrijven besteden aandacht aan Pasen. Veel personeel luncht op kantoor. Maak hiervan gebruik en regel een paasbrunch. Gezellig samenzijn en aandacht voor lekker eten en drinken tijdens een informele sfeer.

Organiseer de paasbrunch op kantoor. Zo heb je de meeste opkomst en het grootste effect van gezellig samenzijn. Met een paar eenvoudige veranderingen tover je jouw kantine om tot een gezellig “restaurant”. Verse sapjes, heerlijk paasbrood, gekookte eieren; Laat de paashaas maar komen. Vergeet niet de paaseitjes op tafel te zetten, chocolade paaseitjes uiteraard.

Paastakken op de werkplek

Met Pasen denken we aan lente, paastakken, blauwe druifjes en zon. Thuis versieren we de paastakken en de kinderen maken mooie versieringen. Paastakken versieren hoort er helemaal bij. Maak het op kantoor gezellig met paastakken. Bij binnenkomst bij de receptie of op de vergadertafel. Kies voor de variatie uit verschillende takken. Wilgentakken, ook wel katjeswilg hebben mooie pluizige knopjes. De krulhazelaar krult alle kanten op en is met of zonder versiering een mooi decoratiestuk. Bloesemtakken zoals de magnolia of kersenbloem geeft een vrolijk effect en een heerlijke geur. Liever een paastak versieren? Wij zeggen; doen! Versier ze met onze DIY paashangers uit onze paascatalogus. Makkelijk, snel en leuk!

Paaschocolade

Pasen en chocolade kunnen niet zonder elkaar. Chocola wordt veelal geassocieerd met mooie herinneringen. De mooie herinneringen van het zoeken en eten van paaseitjes brengen een geluksgevoel naar boven. Daarbij is het al vaker bewezen; chocolade is gezonder als gedacht!
Ga voor paaschocolade met vulling die UTZ en Fair is. Zo ben jij verzekerd van eerlijke handel, topkwaliteit én een gelukkige ontvanger. Doe eens gek en trakteer de afdeling op paaseitjes of geef iedereen een persoonlijk paaschocolade cadeau.

Een Happy Easter voor iedereen. Pasen 2019 op kantoor, dé trend!