10 dingen voor in je koffer

Het moment dat je beseft dat je nog snel jouw reiskoffer moet inpakken voordat je op vakantie gaat. We herkennen het allemaal wel. Paniek, stress en chaos. Iets wat jaarlijks terug komt en opnieuw toch vaak weer plaatsvindt. Of kom jij er elk jaar weer achter dat je wat vergeten bent? Weer te laat begonnen met inpakken… Maar niet getreurd. Wij helpen jou graag mee met het inpakken van jouw koffer. Na het lezen van deze blog weet jij precies wat je nodig hebt  voor jouw vakantie. Ik ga op vakantie en neem mee in mijn koffer:

1. Analoge bagageweger

Niets is vervelender dan over het maximale gewicht heen gaan met je koffer. Naast dat het Arbo technische niet verantwoord is om zwaar te tillen, scheelt het je ook vele euro’s. Aangezien je per kilo bij moet betalen op de luchthavens. Om dit te voorkomen hebben wij een bagageweger die je gemakkelijk kunt meenemen in jouw koffer. Voorkom te zware koffers met deze makkelijke bagageweger.

2. Reisstekker

Jou telefoon, laptop of andere elektronische apparatuur willen opladen in alle landen? Voorkom problemen met verschillende stekkers in het buitenland door deze reisstekker mee te nemen in jouw koffer. De adapter is wereldwijd te gebruiken met 2- en 3 pollige stekkers. Altijd de zekerheid hebben dat je jouw apparatuur kunt opladen met de handige reisstekker.

3. Anti-skimming paspoorthouder

Veiligheid. Een steeds belangrijker item tegenwoordig. Om jouw persoonlijke gegevens te beschermen tijdens jouw vakantie, hebben wij de anti-skimming paspoorthouder. Bescherm jouw persoonlijke gegevens met de 100% veilige anti-skimming RFID blocker. Dit anti-skimming product reduceert de maximale afstand voor skimming van 1 meter tot 3 centimeter en beschermd hiermee al jouw persoonlijke data. Binnen 3 centimeter kunnen pasjes gelezen worden en contactloze betalingen worden gedaan.

4. Kofferslot en labels

Om verder toe te spitsen op het thema veiligheid, kijken we naar het kofferslot. Het kofferslot zorgt er voor dat jouw koffer nog beter op slot zit en dat je zonder problemen op reis kunt. Op jouw koffer moet uiteraard ook een label. Deze label met je naam en gegevens zijn onmisbaar en is tegelijkertijd een promotieartikel. Je kunt door middel van bedrukking van jouw logo naamsbekendheid creëren. Deze kofferlabels hebben wij een in allerlei modellen en soorten.

5. Zonnebrandcrème

Een anders belangrijks aspect is bescherming van de huid. Uiteraard mag de zonnebrandcrème niet ontbreken in jouw koffer. Ter bescherming van je huid ben je volledig voorbereid voor jouw vakantie.

6. Slippers

De welbekende slippers mogen niet ontbreken in je koffer en daarom hebben wij een assortiment aan slippers. Door de slippers te bedrukken met jouw logo, naam of slogan creëer je meer naamsbekendheid in de zomer.

7. Zonnebril

Eén van de belangrijkste dingen die je mee moet in je koffer is natuurlijk de zonnebril. Want zonder zonnebril zijn we niets in de zomer. Vergeet de zonnebril daarom niet en maak de specifieke  zonnebril speciaal door hem te laten bedrukken met jouw logo, naam of slogan.

8. Zonnehoedje

Bescherming tegen de zon is een belangrijk aspect tijdens de zomervakantie. Dit heeft dan ook prioriteit. Om die reden is een zonnehoedje ook niet te missen in jouw reiskoffer of -tas. Ook op het gebied van zonnehoedjes hebben wij verschillende soorten hoeden en petten.

9. Strandlaken

Ook een item die niet mag ontbreken bij het inpakken van jouw koffer is de badhanddoek of het strandlaken. Geef jouw relaties en of personeel een badlaken als relatiegeschenk. Jij maakt de strandlakens en badlakens uniek en persoonlijk door de handdoeken full colour te bedrukken met jouw logo, naam of slogan.

10. Kladblok en pen

Vergeet pen en papier niet. Ook tijdens jouw vakantie heeft u wel eens wat te noteren. Of het nu de boodschappen zijn of andere belangrijke zaken? Met pen en papier ben je altijd voorbereid. We hebben een ruim assortiment aan pennen. Op het gebied van papierwaren hebben we een ruim assortiment aan kladblokken en notitieboekjes. Deze zijn zoals je gewend bent van ons te bedrukken met jouw logo, naam of slogan.

Koffer Ingepakt! U bent goed voorbereid voor uw vakantie

Met de koffer vol goede tips kun je goed voorbereid op reis. Deze producten zijn naast handig, ook de beste promotie artikelen voor de zomerperiode. Op al onze relatiegeschenken kun je logo’s met minimaal 1 kleur bedrukken of graveren. Daarnaast hebben wij de unieke mogelijkheid om relatiegeschenken full-colour te bedrukken. In onze zomer webshop vind je alle producten die in aanmerking komen voor deze bedrukking.

Koffer

Bekijk onze paasbrochure 2019