isoleer mok

Welke relatiegeschenken zijn onmisbaar in de winter voor uw naamsbekendheid?

Geplaatst op 17 oktober, 2017 · In categorie: Relatiegeschenken, Wintergeschenken

Hoe zitten uw relaties erbij deze winter? Warm en gezellig hoor ik u zeggen! De winter komt eraan en dat betekend dat we ons voor moeten bereiden. Temperaturen dalen, dagen worden korter en het blijft langer donker. Tijd voor warmte en sfeer. Wat doet u dit jaar om uw relaties voor te bereiden op kou en kilheid? In deze blog geven wij onze hartverwarmende tips om u en uw relaties klaar te maken voor de winter. Met een aantal tips op het gebied van relatiegeschenken zorgen wij ervoor dat uw relaties er warm bij zitten deze winter. En uw naamsbekendheid van uw bedrijf vergroot word.

Gegarandeerd succes met deze traditionele winter relatiegeschenken

Ook dit jaar vallen de traditionele winter relatiegeschenken weer goed in de smaak. Dat houdt in dat de relatiegeschenken efficiënte en effectieve naamsbekendheid scoren voor uw onderneming.

Mutsen worden het gehele winterseizoen gedragen. Zodra de temperaturen onder nul dalen, schiet de vraag naar mutsen omhoog. Dit geldt ook voor handschoenen. Deze worden veelvuldig gedragen en zijn een perfect promotieartikel voor verschillende bedrijven.

Tijdens de koude dagen zorgt een fleece plaid voor extra warmte. Terwijl tijdens de warme dagen het fleece plaid gebruikt kan worden als picknickkleed. Een dubbele functie, daarom is het fleece deken een uiterst geschikt reclamemiddel voor uw onderneming.

Wanneer de temperatuur echt onder nul duiken, neemt de vraag naar ijskrabbers flink toe. De ruitenkrabbers die elke ochtend gebruikt worden zorgen elke ochtend weer voor een herinnering aan uw onderneming. Een beter promotieartikel kunt u zich niet voorstellen in de winterperiode.

Handwarmers

Nooit meer koude handen met handwarmers

De schommeling van temperatuur is de afgelopen jaren groter en wisselende geworden. Deze verandering zorgt dat hand warmers steeds vaker op straat gebruikt worden. Bent u iemand die regelmatig wel eens buiten ergens op moet wachten zoals bijvoorbeeld op de bus, tram of trein? Dan is het hebben van een handenwarmer of ook wel heat pack genoemd een uitkomst! Benieuwd wat deze handwarmers zijn en hoe deze heat packs werken? Lees hier verder!

 

 

 

 

 

Isoleer mok

Liever een dubbele functionaliteit bij het opwarmen van uw handen?

Geen handwarmers maar uw handen opwarmen aan een isoleer mok gevuld met overheerlijke koffie of thee? Een prachtig oplossing met een dubbele functie. De roestvrijstalen mok heeft een dubbelwandige vacuümconstructie met koper isolatie. Deze zorgt er voor dat uw gekozen drankje 8 uur warm blijft. U kunt er ook voor kiezen om uw drankje koud te houden. De mok zorgt er voor dat dit drankje 24 uur gekoeld blijft.

 

Winter barbecueën

Ja, u leest het goed. Barbecueën in de winter. Ook in de winter kan er een barbecue georganiseerd worden. Ons assortiment voor de barbecue is ruim en divers. Van complete barbecues tot gereedschap en andere accessoires. Voor Kerst hebben wij ook een aantal BBQ pakketten die u op weg kunnen helpen bij het winter barbecueën. Hoe u het beste kunt barbecueën in de winter kunt u lezen in dit artikel van BBQ-helden.

Bedruk relatiegeschenken met uw logo en scoor meer naamsbekendheid!

Pak uw kans op promotie met relatiegeschenken tijdens de winterperiode. Bedruk uw logo, naam of tekst op de verschillende relatiegeschenken en creëer meer aandacht. De warmte die uw relatie ontvangt wordt omgezet in positieve mond-tot-mond reclame. Wordt deze winter een groot succes? En vergroot u uw naamsbekendheid met deze top relatiegeschenken? Bekijk ons hartverwarmende assortiment vol met winter relatiegeschenken!

Wilt u meer naamsbekendheid creëren?