Zomer relatiegeschenken

Onze top 10 zomer relatiegeschenken

Geplaatst op 13 juni, 2017 · In categorie: Relatiegeschenken, Zomergeschenken

De meest winstgevende zomer relatiegeschenken voor deze zomer op een rij. Met het zomerseizoen weer voor de deur, is het tijd om te kijken welke zomer relatiegeschenken dit jaar goed in de smaak vallen. Welke zomer relatiegeschenken zorgen voor de beste promotie? En welke zomer relatiegeschenken zorgen voor de meeste omzet? Ook kijken we naar wat de leukste giveaways zijn voor uw relaties en of personeel. We zien voornamelijk de bekende zomer producten, maar ook zeker nieuwe trends. In deze blog geven we een top 10 overzicht van de meest winstgevende zomer relatiegeschenken.

10. Zelf samengestelde zomerpakketten en zomergeschenken

Zomertas met water

Een dagje weg of een evenement voor een groep mensen? Wij denken graag met u mee om uw zorgen uit handen te nemen. Met ons unieke assortiment zomerpakketten en zomergeschenken bezorgen wij u een top dag of evenement. In de meeste gevallen samengesteld in een tas om makkelijk mee te nemen. Bekijk snel onze unieke, zelf samengestelde pakketten en geschenken voor een onvergetelijk dag.

9. Health producten

Vooral richting de zomer is er meer vraag naar health en alle andere gezonde producten. Dit komt doordat mensen gezond en fit de zomer in en uit willen gaan. Wij doen hier graag in mee en helpen u in het geven van het perfecte en meest passende geschenk. Geef een bedrukte smoothie set of blender aan uw relaties of personeel. Heeft u andere specifieke zomer relatiegeschenken nodig binnen dit kader? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze verkoopspecialisten.

8. Activity tracker

Op een mooie zomeravond een rondje hardlopen of gewoon benieuwd naar uw hartslag en gegevens over bijvoorbeeld uw slaapritme? Met de activity tracker bent u altijd op de hoogte van allerlei zelf gekozen activiteiten. Inzicht in uw eigen prestaties krijgt u door de activity tracker te verbinden met de bijbehorende app. Het is de volgende stap naar een gezondere levensstijl. Een geschikte giveaway voor relaties en of personeel.

7. Waterfles (fruit infuser)

fruit infuser

Vooral met zonnige en warme dagen is het belangrijk om veel water te drinken. Met deze waterfles maakt u water drinken tot een heerlijk en smaakvol moment. Door middel van het toevoegen van fruit in de fruit infuser zorgt u voor een heerlijke smaak water. Het ideale relatiegeschenk om weg te geven in deze warme en zonnige zomermaanden.

6. BBQ tools & geschenk

Bbq geschenk

Voor het zomerseizoen hebben wij ook verschillende accessoires op het gebied van BBQ. Het ideale relatiegeschenk om relaties te geven. U kunt bijvoorbeeld handige tools voor de BBQ laten bedrukken met logo of tekst. Hiermee krijgt deze relatie of potentiële klant bij elke BBQ sessie de positieve beleving.

5. Strandlaken

Op het gebied van strandlakens bedrukken is er ook steeds meer mogelijk. Bad- en strandlakens zijn te bedrukken en te graveren met logo’s, teksten of reclameboodschappen. Om het specialer en persoonlijker te maken zijn er nu de mogelijkheden om full colour te bedrukken.

4. Zonnehoedje

In de categorie bekend en toch zeer effectieve manier van reclame maken, behoort daartoe zeker het zonnehoedje. Ter bescherming van de zon zijn er ook dit jaar weer verschillende soorten zonnehoedjes zoals: strohoeden, bandana’s en zonnekleppen. Een uitermate goed middel om reclame mee te maken.

3. Zonnebril

Als we het over traditionele relatiegeschenken hebben, dan kan de zonnebril niet ontbreken. De zonnebril is en blijft een favoriet zomer relatiegeschenk, maar niet alleen dat. Het is ook een van de meest effectieve promotieartikelen. Naast dat u van de zon geniet, blijft u altijd denken aan het logo en dus uw bedrijf, welke op de zonnebril bedrukt kan worden. Zon, zonnebril en uw bedrijfsnaam of logo. Het ideale scenario om in de geheugen van uw potentiële klant te komen!

2. Strandbal

strandballen bedrukken

Ook de bekende strandballen zijn ook dit jaar weer één van de belangrijkste relatiegeschenken met de meeste kans op succes. Het ideale plaatje is natuurlijk, dat uw relaties of potentiële klanten aan het spelen zijn op het strand met een strandbal met uw logo. Uw relaties hebben een prettige herinnering met uw bedrijf in gedachte. Onze strandballen zijn er in verschillende modellen kleuren en prijzen.

1. Slipper

Een oude bekende die toch ook weer dit jaar bij de beste 10 relatiegeschenken hoort, zijn de slippers. Uiteraard hebben we gekeken naar de meest trendy slippers. Daaruit blijkt dat de teenslippers de populairste zijn en blijven. Deze teenslippers kunt u uniek en persoonlijk maken door de slippers te graveren met uw logo. De teenslippers zijn verkrijgbaar in de kleuren: zwart, rood, oranje, lime(lichtgroen), groen, blauw, wit, fuchsia(lichtroze), zilver en roze.

Ook de Dopper en de Fidget Spinners zijn een prima relatiegeschenk voor de zomer

Zomer assortiment