Naamsbekendheid verkrijgen

De ‘grijze muis’ op de markt: Hoe krijgt u meer naamsbekendheid als ondernemer?

Geplaatst op 22 augustus, 2017 · In categorie: Relatiegeschenken

Wat doet u om aandacht en naamsbekendheid te krijgen als ondernemer? Wat maakt u als bedrijf onderscheidend ten opzichte van uw concurrenten? Vragen waar u misschien wel of niet direct een antwoord op kunt geven. In een tijd waar er veel aanbieders zijn, is het de kunst om te blijven opvallen en geen grijze muis te worden. Met een aantal nuttige ideeën proberen wij u als ondernemer te helpen. In deze blog geven wij 5 tips hoe u de meeste en beste aandacht kunt krijgen.

Naamsbekendheid begint bij het in kaart brengen van uw doelgroep..

Zorg dat u de doelgroep helder in kaart brengt. Het is niet altijd gemakkelijk om dat goed in kaart te brengen. Toch is dat stap 1 om meer aandacht te krijgen en gericht op zoek te gaan naar uw potentiële klanten. Zorg ervoor dat u weet waar uw doelgroep actief is. Zowel offline als online is het belangrijk om hier verder op door te kunnen borduren bij het schrijven van relevante content.

Als u uw doelgroep goed in beeld heeft kunt u gericht gaan inspelen op de klanten die u als doelgroep heeft. Door de juiste content te creëren, social media goed in te zetten en uw SEO met de juiste zoekwoorden te schrijven, heeft u een grotere kans op een goede conversiepercentage van uw website. Door de kennis van uw doelgroep kunt u gericht de juiste vragen stellen en zorgen voor de interactie en, waar het uiteindelijke om gaat, de klik naar uw website.

Sponsoring blijft een goed middel..

Een anders goed en beproefd middel is het sponsoren van een evenement of persoon. Het zorgt uiteraard voor een grotere naamsbekendheid. Dit middel zorgt niet direct voor meer omzet, maar zorgt wel voor goede positieve publiciteit van uw bedrijf. Naast de aandacht die u krijgt, laat u ook zien dat uw de desbetreffende acties en of personenen ondersteunt en u inzet voor de maatschappij. U imago zal positief beïnvloedt worden en leidt tot mond-tot-mond reclame.

Mond-tot-mond reclame  is één van de belangrijkste..

Mond-tot-mond reclame is de sterkste en beste manier voor het creëren van naamsbekendheid. Wanneer mensen positief over uw organisatie praten, is dat gratis en makkelijk verdiende reclame. Deze vorm van reclame is dan ook één van de beste vormen van reclame. Dit kunt u bewerkstelligen door uw naamsbekendheid te vergroten met een effectief reclame middel, namelijk het inzetten van relatiegeschenken. Waarom relatiegeschenken?

Een bedrukt relatiegeschenk scoort 15-50% hoger dan andere vormen van reclame..

Bent u klaar om meer naamsbekendheid te krijgen? Zet een relatiegeschenk in om meer aandacht te creëren. Door relatiegeschenken te bedrukken zorgt u voor een effectief reclameartikel. Creatief op zoek gaan naar een passend relatiegeschenk, die aansluit op uw en de klant haar imago. Maak daarnaast een keuze of u gaat voor een goedkoop of duur relatiegeschenk. Het is belangrijk om een helder beeld te hebben van uw klanten, zodat u teleurstellende reacties voorkomt. In ons assortiment, die breed en zeer divers is, hebben wij voor iedereen een passend relatiegeschenk. Wij helpen u graag bij het bedenken en samenstellen van uw relatiegeschenken. Het bedrukken van relatiegeschenken kan op allerlei manieren. Bedrukkingen kunnen variëren van 1 tot maximaal 4 kleuren en is daarnaast ook mogelijk in full-colour.

naamsbekendheid creëren