Hoe gezond ben jij voor personeel en relaties | Gezonde relatiegeschenken

Geplaatst op 9 april, 2018 · In categorie: Relatiegeschenken

Afgelopen winter heeft Nederland te maken gehad met een griepepidemie. Grote kans dat jij, jouw personeel of relaties hier ook mee te maken hebben gehad. Het is belangrijk om gezond en gevarieerd te leven. Gezond is een term die veel wordt gebruikt. Voor onszelf hebben we hier invloed op, maar hoe gezond ben jij voor personeel en relaties? Dit is niet iets waar jij dagelijks over nadenkt.

Daarom doen wij dat voor jou!

Gezonde relatiegeschenken

Wij bieden diversen gezonde relatiegeschenken die ieder hun eigen voordeel kennen. Graag schrijven wij de voordelen voor je op, zodat jij daar niet bij stil hoeft te staan.

Groente en fruit

Bij gezond denken we allemaal aan groente en fruit. We gaan het niet ontkennen, de meeste soorten zijn gezond! Het bevat gezonde voedingsstoffen en draagt zo bij aan jouw weerstand. Op scholen en opvang wordt gevraagd om gezonde traktaties en de gemiddelde werknemer neemt tussendoor graag een gezonde snack. Het zit boordevol vitamines en kent zo vele positieve voordelen.

Maak hiervan gebruik en promoot jouw bedrijf met bedrukt fruit of groente.

 

 

Bewegen

Als je iemand vraagt ben je gezond, denkt men naast eten en drinken aan bewegen. Minimaal 2,5 uur per week actief bewegen is het advies. Het versterkt je botten en spieren én verkleint de kans op diverse ziektes. Steeds meer is bewegen onder de aandacht. Veel bedrijven geven korting op sportabonnementen, stimuleren een wandelrondje tijdens de pauze of dragen actief bij aan de fiets naar je werkdag (31 mei 2018). Zorg dat jouw personeel / relaties aan jou denkt tijdens het bewegen met onze sportieve relatiegeschenken.

 

 

Water is gezond

We zien in Nederland gemiddeld genomen voldoende water; van regenwater tot kraanwater. Drinken we het ook voldoende? Drink 1,5-2 liter vocht per dag, dat is wat het voedingscentrum adviseert voor zowel mannen als vrouwen. Water is gezond én een goede aanvulling op de drankjes gedurende de dag. Heb jij wel eens aan promotiewater gedacht?

Met c.a. 5 werkdagen heb jij jouw waterflesjes in huis, bedrukt en wel én wij zijn de goedkoopste.

 

 

Fruit, water én bewegen

Combineer bovenstaande gezonde voordelen en geef het perfecte relatiegeschenk; de waterfles met fruitfilter. Of je hem nu gebruikt op kantoor, onderweg of thuis, met deze waterflessen bepaal jij je eigen smaak.