Deze website is onderdeel van de Schenker relatiegeschenkenGa naar onze website.
Open
X

Groothandel relatiegeschenken. Al ruim 10 jaar een begrip in de relatiegeschenken branche!

Groothandel relatiegeschenken

Groothandel relatiegeschenken bedrukken

Al ruim 10 jaar zijn wij als groothandel in relatiegeschenken een begrip voor al jouw bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken en (seizoensgebonden) promotieartikelen voor de zakelijke markt. Als je op zoek bent naar de voordeligste of meest originele relatiegeschenken ben je bij de Schenker aan het juiste adres! Wij als groothandel relatiegeschenken hebben een (klantvriendelijke) website die staat voor eenvoud en gemak. Hierdoor bestel je direct en snel jouw relatiegeschenken online bij dé specialist.

Seizoensgebonden artikelen en themapakketten

Naast een breed aanbod aan scherp geprijsde promotieartikelen en luxe relatiegeschenken bieden wij een completer aanbod aan met onze themapakketten en seizoensgebonden artikelen. Dit aanbod maakt de Schenker als groothandel relatiegeschenken uniek en zorgt ervoor dat je als klant voor elke tijd van het jaar bij ons terecht kunt. Ons aanbod bestaat uit:

Voordelig, origineel en prima service!

Bij ons zijn de relatiegeschenken zorgvuldig geselecteerd en wordt het assortiment voortdurend aangevuld met nieuwe en originele artikelen. De Schenker is een groothandel relatiegeschenken gericht op scherpe prijzen en kwaliteit en met garantie voor een goede service. Denk eens aan de extra opties die je bij ons kunt selecteren bij een artikel of onze rekenhulp die direct jouw totaalprijs berekend. Ook onze verkoopspecialisten staan altijd klaar voor hulp, advies of ondersteuning. Zij denken continu met je mee voor de juiste oplossing en het beste resultaat.

Relatiegeschenken zoekopdracht

Ben jij op zoek naar een origineel relatiegeschenk maar kun je deze niet vinden op onze website? Plaats een zoekopdracht per mail of telefonisch en wij regelen de rest. Als groothandel relatiegeschenken bestaat ons assortiment uit meer dan 100.000 artikelen en dagelijks komen daar weer nieuwe geschenken bij waar je jouw relaties mee kunt verrassen! Vandaar dat niet alle relatiegeschenken en premiums online staan. Bel eens met één van onze medewerkers 0318 50 84 50 die vertellen jou graag meer.

Bezoek onze showroom

Ben jij op zoek naar het juiste relatiegeschenk voor de beste prijs? Bekijk onze relatiegeschenken online of bezoek onze showroom in Veenendaal. Onze showroom bevat een selectie uit ons assortiment relatiegeschenken waarin wij jou graag adviseren. Wil jij onze showroom bezoeken? Maak vandaag nog een afspraak met dé groothandel relatiegeschenken voor een geheel vrijblijvend bezoek. Je bent van harte welkom!