Deze website is onderdeel van de Schenker relatiegeschenkenGa naar onze website.
Open
X

Groothandel relatiegeschenken. Al ruim 10 jaar een begrip in de relatiegeschenken branche!

Groothandel relatiegeschenken

Groothandel relatiegeschenken bedrukken

Al ruim 10 jaar zijn wij als groothandel in relatiegeschenken een begrip voor al uw bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken en (seizoensgebonden) promotieartikelen voor de zakelijke markt. Als u op zoek bent naar de voordeligste of meest originele relatiegeschenken bent u bij de Schenker aan het juiste adres! Wij als groothandel relatiegeschenken hebben een (klantvriendelijke) website die staat voor eenvoud en gemak. Hierdoor kunt u direct en snel uw relatiegeschenken online bestellen bij dé specialist.

Seizoensgebonden artikelen en themapakketten

Naast een breed aanbod aan scherp geprijsde promotieartikelen en luxe relatiegeschenken willen wij u een completer aanbod aanbieden met het inzetten van themapakketten en seizoensgebonden artikelen. Dit aanbod maakt de Schenker  als groothandel relatiegeschenken uniek en zorgt ervoor dat u als klant voor elke tijd van het jaar bij ons terecht kunt. Ons aanbod bestaat uit:

Voordelig, origineel en prima service!

Bij ons zijn de relatiegeschenken zorgvuldig geselecteerd en wordt het assortiment voortdurend aangevuld met nieuwe en originele artikelen. De Schenker is een groothandel relatiegeschenken gericht op scherpe prijzen en kwaliteit en door het aanbieden van een goede service willen wij u net dat beetje extra aanbieden. Denkt u eens aan de extra opties die u bij ons kunt selecteren bij een artikel of onze rekenhulp die direct voor u de totaalprijs berekend. Ook onze verkoopspecialisten staan altijd voor u klaar voor hulp, advies of ondersteuning. Zij denken continu met u mee voor de juiste oplossing en het beste resultaat.

Relatiegeschenken zoekopdracht

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk maar kunt u deze niet vinden op onze website? Plaats een zoekopdracht per mail of telefonisch en wij regelen de rest. Als groothandel relatiegeschenken bestaat ons assortiment uit meer dan 100.000 artikelen! Vandaar dat niet alle relatiegeschenken en premiums online staan, en dagelijks komen daar weer nieuwe geschenken bij waar u relaties mee kunt verrassen. Bel eens met één van onze medewerkers 0318 50 84 50 die vertellen u graag meer.

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar het juiste relatiegeschenk voor de beste prijs? Bekijk onze relatiegeschenken online of bezoek onze showroom in Veenendaal. Onze showroom bevat een selectie uit ons assortiment relatiegeschenken waarin wij u graag in adviseren. Wilt u onze showroom bezoeken? Maak vandaag nog een afspraak met dé groothandel relatiegeschenken voor een geheel vrijblijvend bezoek. U bent van harte welkom!