Deze website is onderdeel van de Schenker relatiegeschenkenGa naar onze website.
Open
X

IJskrabbers bedrukt. Laat ijskrabbers bedrukken met logo als promotie!

IJskrabbers bedrukt

Relatiegeschenken, Wintergeschenken

IJskrabbers bedrukt

IJskrabbers bedrukt met logo als winter relatiegeschenk. De winterdagen zijn weer volop van start gegaan. Sneeuw, kerst, schaatsen, sfeer. Het hoort allemaal bij de winter. Helaas hoort het krabben van autoruiten ook bij dit seizoen. Van dit gegeven kun je handig gebruik maken door ijskrabbers te bestellen als promotie-item.

IJskrabbers bedrukken

Door ijskrabbers bedrukt met logo komt jouw bedrijfsnaam dagelijks onder de aandacht. Het bedrukken van ijskrabbers wordt gedaan door middel van een tampondruk. Dit kan in 1 t/m 4 kleuren. Ijskrabbers bedrukt in full color behoort ook tot de opties. Hierdoor maak je een nog betere indruk op jouw relatie. IJskrabbers met handschoen worden vaak bedrukt met een zeefdruk of transferdruk. Dit kan ook vaak op de handschoen van de ijskrabber worden toegepast. Zo zien relaties jouw logo zeker niet over het hoofd.

IJskrabbers bestellen

Winter-gift heeft een breed assortiment en biedt ijskrabbers bedrukt in allerlei soorten en maten. Wij hebben bijvoorbeeld verschillende goedkope ijskrabbers, leuke ijskrabbers, ijskrabbers met een stevige grip en ijskrabbers met een handschoen. De ijskrabbers van winter-gift bestel je in diverse kleuren en materialen en kunnen full color worden bedrukt.

Bekijk al onze ijskrabbers op winter-gift.nl!

IJskrabbers bestellen