Deze website is onderdeel van de Schenker relatiegeschenkenGa naar onze website.
Open
X

Relatiegeschenken

Wil jij relatiegeschenken bedrukken? Bekijk onze online webshop in bedrukte relatiegeschenken en ga op zoek naar een passend geschenk voor jouw relaties of personeel. Want geven loont!

 

Relatiegeschenken bedrukken

Eco relatiegeschenken

Eco relatiegeschenken online bestellen? Bekijk ons assortiment duurzame relatiegeschenken en greengifts en kies voor duurzaamheid. Bedrukt met logo maak je zeker indruk bij jouw relaties.

 

Eco relatiegeschenken

Wijngeschenken

Relaties verrassen met een mooi wijngeschenk? Bestel online jouw wijngeschenken en laat deze bedrukken of graveren met jouw logo. Wij hebben de mooiste geschenken voor jou geselecteerd! 

 

Wijngeschenken bedrukken

Paasgeschenken

Paasgeschenken voor personeel of relaties? Zorg voor een origineel geschenk met Pasen en maak zo indruk bij jouw relaties of personeel. Verrast worden met de paasdagen wil toch iedereen?

 

Paasgeschenken bestellen

 

Strandartikelen

Strandartikelen bedrukken? Laat zonnebrillen, strandballen of andere leuke gadgets bedrukken voor de zomer! Wij komen graag met een leuk voorstel om jouw relaties origineel te verrassen!

 

Strandartikelen bedrukken

Sinterklaasgeschenken

Opvallen met 5 december? Bestel online sinterklaasgeschenken en pakketten voor jouw relaties en personeel! Wij hebben de leukste en lekkerste geschenken voor jou geselecteerd en scherp geprijsd!

 

Sinterklaasgeschenken bestellen

Kerstgeschenken

Kerstgeschenken bedrukken met logo? Maak een onvergetelijke indruk op relaties of personeel en bestel een uniek kerstgeschenk! Bekijk onze online shop in kerstgeschenken en pakketten en bestel direct online.

 

Kerstgeschenken bedrukken

Wintergeschenken

Winter relatiegeschenken bestellen? Bekijk ons aanbod thermosbekers, mutsen, sjaals of leuke handwarmers en verras jouw relaties tijdens de winter. Wij kunnen alles bedrukken of borduren met jouw logo!

 

Winter relatiegeschenken

Relatiegeschenken blog

Blijf op de hoogte van interessante artikelen over relatiegeschenken bedrukken en originele premiums voor jouw relaties en klanten.

Blog relatiegeschenken

Light up tijdens de donkere dagen!

26/11/2018

De kerstmarkten en winter fairs zijn vanaf november gestart. De winterse sferen met warme chocomel met slagroom, haardvuur en kaarsen. Sneeuw maakt het winterse plaatje helemaal af. Buiten is het.. Lees meer

Sinterklaaspakketten voor relaties of personeel? Verras op een onverwacht moment!

08/11/2018

De sinterklaaspakketten, een opkomende trend binnen het bedrijfsleven. De sinterklaasperiode waarin bedrijven sinterklaaspakketten of sinterklaasgeschenken aan personeel en relaties geven, is een zichtbaar toenemende trend. Sinterklaastraditie 17 november is het.. Lees meer

WKR regeling; zijn kerstpakketten en relatiegeschenken aftrekbaar?

18/10/2018

Naar aanleiding van ons vorige blog zoomen wij verder in op de wkr (werkkosten) regeling, met antwoord op de vraag; zijn kerstpakketten aftrekbaar? Het goede nieuws is: ja! Verblijd dit.. Lees meer