Chocoladeletter personaliseren

Welke mogelijkheden heb ik bij het geven van een chocoladeletter? 7 opties om te personaliseren.

Geplaatst op 10 oktober, 2017 · In categorie: Sinterklaasgeschenken

Uw werknemers en/of personeel echt verrassen doet u tijdens de sinterklaasperiode. U waardeert toch ook de inzet van uw hardwerkende werknemers en de fijne relaties met uw klanten? U besluit een klein sintgeschenk te geven in de vorm van een (h)eerlijke chocoladeletter. Geen standaard letter, maar een uniek en zelf samengestelde chocoladeletter. Een verstandige en voornamelijk (h)eerlijke keuze! Naast de verstandige en heerlijke keuze heeft u daarnaast nog veel meer mogelijkheden om te personaliseren en te verrassen. In deze blog geven wij u 7 opties om uw chocoladeletter persoonlijk en uniek samen te stellen.

Wist u dat: Chocoladeletters in de 16e en 17e eeuw van deeg werden gemaakt en het hele jaar door gegeten werden.

Sticker toevoegen1. Sticker toevoegen

De chocoladeletter voorzien van een tekst of logo van uw bedrijf? Wij kunnen het allemaal maken voor u. De sticker kan in verschillende varianten bedrukt worden (o.a. full colour). En om u van alle gemakken te voorzien, bevestigen wij deze alvast op uw doosje. Met behulp van deze sticker maakt u de sint geschenk nog persoonlijker.

 

 

Sleeve toevoegen

 

2. Sleeve toevoegen

Personaliseer uw geschenk met een full colour bedrukte sleeve. Deze sleeve wordt precies op maat voor u gemaakt en door ons bevestigd. Op deze manier krijgt u een persoonlijk, op maat gemaakt, geschenk voor uw relaties. Bij bestelling van de sleeve ontvangt u een standmestekening, deze kunt u volledig in eigen huisstijl ontwerpen en opmaken.

 

 

bandenrol toevoegen

3. Banderol toevoegen

Verfraai uw chocoladeletters met een mooie banderol. Dit kan volledig in full colour worden bedrukt. De breedte van de banderol is 7 cm waardoor de letter altijd een mooi zichtbaar venster behoudt. De banderol zorgt voor een persoonlijke benadering van de chocoladeletter. Hiermee kunt u naamsbekendheid creëren of uw  blijk van waardering laten zien.

 

Wist u dat: In de 19e eeuw cadeautjes werden afgedekt met een wit laken en ‘chocoladeletters’ werden gebruikt voor het aangeven van wie het cadeau was.

Logoschildje

4. Logoschildje toevoegen

Uw eigen bedrijfslogo op de chocoladeletter? Een echte aanrader; het geeft nét de meerwaarde waarnaar u als gever op zoek bent. Hierdoor valt uw sinterklaasattentie van chocolade meteen op en blijft langere tijd bij de ontvanger “hangen”.

5. Label/kaart toevoegen

Uw sinterklaasgeschenken persoonlijk maken? Dit kan met onze online label- en kaartservice. Maak uw keuze uit één van de drie originele Sinterklaas labels en kaarten. Is deze niet naar wens of heeft u liever een eigen ontworpen label of kaart? Laat het ons weten en stuur uw eigen drukbestand toe zodat we de chocoladeletter volledig kunnen personaliseren naar uw wens.

KaartLabel

Verzendverpakking

6. Verzendverpakking

U heeft de mogelijkheid om een geschenkverpakking bij de chocoladeletter te voegen. Hiermee is uw chocoladeletter direct klaar voor verzending. De verzendverpakking is verkrijgbaar in een witte kleur. Wij zorgen voor een mooi verzenddoosje waarmee u uw Sint geschenk via bijvoorbeeld de post kunt laten versturen.

 

 

 

Levering per adres7. Levering per adres

Om het voor u nog gemakkelijker te maken, bieden wij u de mogelijkheid tot levering per adres aan. Geef het gehele traject uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw chocoladeletters bij de ontvangers aankomen. Plaats uw bestelling en stuur ons de adressen in een Excel bestand toe. Wij zorgen ervoor dat uw geschenken op het juiste afleveradres aankomen.

 

Wist u dat: De (chocolade)letter pas echt van cacao werd in de 20e eeuw en tijdens de Tweede Wereldoorlog van peperkoek werd gemaakt.

Uit welke chocoladeletters kunt u onder andere kiezen?

chcocolade 3 smaken-Chocoladeletter met 3 smaken

Kunt u niet kiezen uit puur, melk of witte chocolade? Of weet u niet precies van welke smaak uw werknemer of relatie houdt? Geen probleem! Een sierlijke chocoladeletter in drie smaken, is de oplossing voor mensen die niet kunnen kiezen.

 

 

 

chocoladeletter fullcolour

-Chocoladeletter full colour bedrukken

Wilt u liever een chocoladeletter volledig bedrukken met uw logo of tekst. Wij zorgen voor een volledige bedrukking van uw letter. Onderscheidt u met deze prachtige letter en verras uw personeel of relaties.

 

 

 

trio chocoladeletter

-Chocoladeletters in duo’s en trio’s

Verras uw personeel of relaties met een uniek Sint geschenk in de vorm van duo of trio van chocoladeletters. Een originele geschenksleeve met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of bedrijfsinitialen in chocoladeletters. Een mooi sintcadeau om weg te geven als relatiegeschenk.

 

 

Wist u dat: De letter M het meest verkocht wordt omdat mensen denken dat je meer chocolade krijgt.

 

XXL chocoladeletter

-XXL chocoladeletter

U heeft de unieke mogelijkheid om een XXL chocoladeletter te geven aan uw personeel en relaties. Voor de grote liefhebbers van chocoladeletters hebben we speciaal een extra grote chocoladeletter. Verras de liefhebbers van chocolade met een letter van maar liefst 450 gram!

-Tony’s Chocolonely

Uiteraard kunt ook kiezen voor (h)eerlijke chocolade van Tony’s Chocolonely. Altijd lekker om weg te geven! De repen van Tony’s Chocolonely worden altijd gewaardeerd door de ontvanger. Helaas gelden de zeven opties voor personalisatie niet voor de repen van Tony’s Chocolonely.

Tony Chocolonely

Kies uw type chocoladeletter en personaliseer hem met de verschillende opties

De periode rond Sinterklaas is het perfecte moment om uw werknemers te verrassen met een klein pakket of geschenk. Wij hebben dan ook een assortiment vol met unieke sinterklaaspakketten en sintgeschenken. U kunt kiezen voor een eetbaar geschenk, zoals chocoladeletters of chocolade pralines. Kies de gewenste chocoladeletter en maak het met de verschillende opties tot een uniek en persoonlijke sintgeschenk! Ontwerp u eigen unieke chocoladeletter met één van de zeven opties en u hoeft alleen nog maar te wachten op de positieve reacties.

Chocoladeletters personaliseren

* Liever verrassen met een kerstpakket? Lees dan hier verder!