6 Tips om werknemers echt te verrassen en te belonen met Pasen

Geplaatst op 27 februari, 2018 · In categorie: Paasgeschenken, Relatiegeschenken

Zonder hardwerkend personeel geen omzet en geen bedrijf. Dit betekent dat jouw werknemers gewaardeerd worden en de beloning krijgen die zij verdienen. Werknemers bedanken, waarderen en belonen tijdens Kerst in de vorm van kerstpakketten en kerstgeschenken kennen we allemaal. Maar wanneer jij echt wilt verrassen kies je voor een ander moment in het jaar. Naast de waardering en beloning, die je kunt geven in de vorm van sinterklaaspakketten of sinterklaasgeschenken, tijdens de komst en het verblijf van de Sint, kun je tijdens Pasen echt verrassend uit de hoek komen. Waarom? In een eerdere geschreven blog gaven wij 5 redenen voor het schenken van een paaspakket. In deze blog geven wij een aantal tips om dit jaar jouw personeel, werknemers of relaties te verrassen.

6 verrassende tips voor een uniek en origineel paasgeschenk

In de afgelopen jaren is Pasen steeds populairder geworden. Steeds meer ondernemers pakken deze kans om personeel of relaties te verrassen tijdens Pasen. Waardering van jouw werknemers is één van de belangrijkste zaken als ondernemer. In een eerdere geschreven blog gaven wij 5 redenen voor het schenken van een paaspakket. Om jou te overtuigen van de mogelijkheden op het gebied van paaspakketten en paasgeschenken helpen wij jou met een aantal tips die goed in de smaak vallen.

1. Duurzaam en 100% slaafvrij paasgeschenk

tony's chocolonely paaseitjes

Tony’s chocolonely paaseitjes

Tony's chocolonely reep ei

Tony’s chocolonely reep ei

Kies voor een duurzaam en 100% slaafvrij paasgeschenk. Onze eerste tip is voornamelijk goed in haar chocoladesmaak. Maar dat is niet de enige reden waarom deze Tony’s Chocolonely chocolade een goede keuze is voor Pasen. Het kiezen van bewuste Tony’s Chocolonely producten in jouw paaspakket of paasgeschenk dragen ook bij aan een duurzame en slaafvrije chocolade productie. De speciale paaseitjes een paasrepen van Tony’s Chocolonely zijn een groot succes in de verschillende paaspakketten en paasgeschenken.

 

Wil jij ook duurzame en slaafvrije chocolade los of in jouw paaspakket?

 

2. Klein maar fijn paasgeschenk

Paaseitjes in blik

Paaseitjes in blik

leuk paasgeschenk

Leuk paasgeschenk

Jouw werknemers of relaties waarderen en verrassen tijdens Pasen? Twijfel je nog om deze Pasen een klein paaspresentje te geven? Het hoeft niet altijd groot of veel te zijn. Een klein gebaar is vaak al voldoende. Daarom hebben wij hiermee rekening gehouden en een assortiment opgesteld met verschillende paasgeschenken.

 

Wil jij een klein maar fijn paasgeschenk?

 

3. Katoenenzak bedrukt met logo of naam

Paaspakket katoenenzak paaseieren

Paaspakket katoenenzak paaseieren

Wil jij naast jouw personeel ook jouw relaties graag verrassen met een klein paasgeschenk? Wij begrijpen dat relaties belangrijk zijn en daarom ook de waardering moeten krijgen die zij verdienen. De katoenenzakken gevuld met paaseitjes zijn de perfecte manier om relaties te bedanken voor de samenwerkingen in de afgelopen tijd. Naast de waardering voor jouw relatie, is het ook de gelegenheid om tijdens Pasen jouw naamsbekendheid te vergroten en reclame te maken voor je bedrijf. De katoenenzakken zijn namelijk te bedrukken met eigen logo, naam of speciale tekst.

 

Wil jij naamsbekendheid creëren door jouw logo of naam te bedrukken op een paasgeschenk?

 

 

4. Lentekriebels

Paaspakket hip

Paaspakket hip

Als we over Pasen spreken, dan hebben we het al snel over de lente en het voorjaar. Kun jij niet wachten op het voorjaar? Maak Pasen tot een onvergetelijk moment en combineer het paaspakket met een handig en vooral heerlijk gevuld vogelhuisje. Jij kunt werknemers verrassen met een paaspakket vol met paaseitjes en de eerste lentekriebels bezorgen.

 

Wil jij ook lentekriebels bezorgen aan jouw werknemers?

 

 

 

 

5. Paasgeschenk voorjaar voor de ultieme paasbeleving

 paaspakket voorjaar

paaspakket voorjaar

Het voorjaar staat bekend om fluitende vogels en een overheerlijke lentezon. Verras jouw werknemers met een heerlijk paaspakket vol met chocolade én decoratie voor in de tuin. De voederhanger is daarom het geschikte paasgeschenk van 2018. De grappige eikelvormige voederhanger gevuld met overheerlijke paaseitjes is het hebbedingetje van Pasen voor dit moment. De voederhanger kun je vullen met voedsel zoals: pinda’s en ander noten voor verschillende vogels die soms geen eten kunnen vinden in de natuur. Zo kunnen vogels altijd genieten van voedsel uit deze eikelvormige voederhanger.

 

Wil je ook de natuur een steentje bijdragen en een voederhanger vol met paaseitjes?

 

6. Zelf jouw paaspakket samenstellen

Niet overtuigd van de eerste vijf tips of ben je opzoek en nieuwsgierig naar een andere vorm van onze paaspakketten en paasgeschenken? Het paasassortiment is groot en divers en geeft verschillende mogelijkheden zoals: verschillende paaschocolade, luxe paaseieren, pralines & bonbons, veel soorten paaseitjes en brievenbuspakketten. Klik op de onderstaande button en stel zelf jouw paaspakket of paasgeschenk samen en maak het uniek en persoonlijk door de vele exclusieve mogelijkheden voor een onvergetelijk Pasen.

Paaspakketten en paasgeschenken