reiskoffer

Ik ga op reis en neem mee: 10 dingen die je niet mag vergeten in je koffer

Geplaatst op 18 juli, 2017 · In categorie: Relatiegeschenken, Zomergeschenken

Het moment dat u beseft dat u nog snel uw reiskoffer moet inpakken voordat u op vakantie gaat. We herkennen het allemaal wel. Paniek, stress en chaos. Iets wat jaarlijks terug komt en opnieuw toch vaak weer plaatsvindt. Of komt u er elk jaar weer achter dat u wat vergeten bent? Weer te laat begonnen met inpakken… Maar niet getreurd. Wij helpen u graag mee met het inpakken van uw koffer. Na het lezen van deze blog weet u precies wat u nodig heeft voor uw vakantie. Ik ga op vakantie en neem mee in mijn koffer:

1. Analoge bagageweger

Niets is vervelender dan over het maximale gewicht heen gaan met je koffer. Naast dat het Arbo technische niet verantwoord is om zwaar te tillen, scheelt het u ook vele euro’s. Aangezien u per kilo bij moet betalen op de luchthavens. Om dit te voorkomen hebben wij een bagageweger die u gemakkelijk kunt meenemen in uw koffer. Voorkom te zware koffers met deze makkelijke bagageweger.

2. Reisstekker

U telefoon, laptop of andere elektronische apparatuur willen opladen in alle landen? Voorkom problemen met verschillende stekkers in het buitenland door deze reisstekker mee te nemen in uw koffer. De adapter is wereldwijd te gebruiken met 2- en 3 pollige stekkers. Altijd de zekerheid hebben dat u uw apparatuur kunt opladen met de handige reisstekker.

3. Anti-skimming paspoorthouder

Veiligheid. Een steeds belangrijker item tegenwoordig. Om uw persoonlijke gegevens te beschermen tijdens uw vakantie, hebben wij de anti-skimming paspoorthouder. Bescherm uw persoonlijke gegevens met de 100% veilige anti-skimming RFID blocker. Dit anti-skimming product reduceert de maximale afstand voor skimming van 1 meter tot 3 centimeter en beschermd hiermee al uw persoonlijke data. Binnen 3 centimeter kunnen pasjes gelezen worden en contactloze betalingen worden gedaan.

4. Kofferslot en labels

Om verder toe te spitsen op het thema veiligheid, kijken we naar het kofferslot. Het kofferslot zorgt er voor dat uw koffer nog beter op slot zit en dat u zonder problemen op reis kunt. Op uw koffer moet uiteraard ook een label. Deze label met uw naam en gegevens zijn onmisbaar en is tegelijkertijd een promotieartikel. U kunt door middel van bedrukking van uw logo naamsbekendheid creëren. Deze kofferlabels hebben wij een in allerlei modellen en soorten.

5. Zonnebrandcrème

Een anders belangrijks aspect is bescherming van de huid. Uiteraard mag de zonnebrandcrème niet ontbreken in uw koffer. Ter bescherming van u huid bent u volledig voorbereid voor uw vakantie.

6. Slippers

De welbekende slippers mogen niet ontbreken in uw koffer en daarom hebben wij een assortiment aan slippers. Door de slippers te bedrukken met uw logo, naam of slogan creëert u meer naamsbekendheid in de zomer.

7. Zonnebril

Eén van de belangrijkste dingen die mee moet in uw koffer is natuurlijk de zonnebril. Want zonder zonnebril zijn we niets in de zomer. Vergeet de zonnebril daarom niet en maak de specifieke  zonnebril speciaal door hem te laten bedrukken met uw logo, naam of slogan.

8. Zonnehoedje

Bescherming tegen de zon is een belangrijk aspect tijdens de zomervakantie. Dit heeft dan ook prioriteit. Om die reden is een zonnehoedje ook niet te missen in uw reiskoffer of -tas. Ook op het gebied van zonnehoedjes hebben wij verschillende soorten hoeden en petten.

9. Strandlaken

Ook een item die niet mag ontbreken bij het inpakken van uw koffer is de badhanddoek of het strandlaken. Geef uw relaties en of personeel een badlaken als relatiegeschenk. U maakt de strandlakens en badlakens uniek en persoonlijk door de handdoeken full colour te bedrukken met uw logo, naam of slogan.

10. Kladblok en pen

Vergeet pen en papier niet. Ook tijdens uw vakantie heeft u wel eens wat te noteren. Of het nu de boodschappen zijn of andere belangrijke zaken? Met pen en papier bent u altijd voorbereid. We hebben een ruim assortiment aan pennen. Op het gebied van papierwaren hebben we een ruim assortiment aan kladblokken en notitieboekjes. Deze zijn zoals u gewend bent van ons te bedrukken met uw logo, naam of slogan.

Koffer Ingepakt! U bent goed voorbereid voor uw vakantie

Met de koffer vol goede tips kunt u goed voorbereid op reis. Deze producten zijn naast handig, ook de beste promotie artikelen voor de zomerperiode. Op al onze relatiegeschenken kunt u logo’s met minimaal 1 kleur bedrukken of graveren. Daarnaast hebben wij de unieke mogelijkheid om relatiegeschenken full-colour te bedrukken. In onze zomer webshop vind u alle producten die in aanmerking komen voor deze bedrukking.

Koffer